fbpx

Erbjudande Trollhättan

 In Kampanjer

Nu kan du som bor i Trollhättan
få första utvändiga putsen för 269 kr

Är fönsterputsningen något som du gärna skjuter upp till en annan dag? Nu kan även du få rena fönster året om! Gör som drygt 8 000 andra i Västsverige redan gör och låt oss på Putsa lysa upp din vardag med skinande fönster!

Boka en fönsterputs-prenumeration med puts var tredje månad och med start i mars så får du Du första utvändiga putsen för 269 kr  (Priset är inklusive Rut-avdrag).
Priset gäller 1/3-31/3

Erbjudandet är till för dig som bor i hus eller radhus i Trollhättan med max 30st vanliga fönster och inte har anlitat oss förut.

  • Ingen bindningstid!

  • Ingen uppsägningstid!

  • Flexibelt!

  • Nöjd kundgaranti!

Hur fungerar det?

Anmäl dig enkelt

Skicka in din anmälan nedan.

Bekräftelse

Vi bekräftar att du fått plats.

Putsat

Vi kommer till dig och putsar, säkert smidigt, enkelt!

Hur går första utvändiga putsningen till?

Putsningen utförs i mars utan närmare avisering i förväg. Vid första putsen ingår utvändig fönsterputs av max 30st ”vanliga fasadfönster” utvändigt inkl. blecktvätt. Det som inte utförs vid första putsningen är tillval såsom eventuella källarfönster, inglasade balkonger/altaner, glasräcken och garagefönster mm.

Efter första utvändiga putsningen.

Efter puts räknar vi ut vad det kostar vid varje fönsterputsning samt vilka månader vi kommer till dig. Är du hemma knackar vi på och lämnar över ditt pris, annars får du lappen i brevlådan.

Sista anmälningsdag är 31 mars och antalet platser är begränsade, så först till kvarn gäller.

Detta erbjudande gäller dig som bor i villa eller radhus i Trollhättan med max 30st vanliga fönster och inte har anlitat oss förut.

Anmäl dig här!