fbpx

Vi söker fönsterputsare i Alingsås

 In Alingsås, Jobba hos oss, Medarbetare

Putsa är ett väletablerat företag i regionen. Vi har sedan 2004 specialiserat oss på fönsterputs och är idag ledande inom vår bransch i Västra Götaland. Drygt 6000 privatpersoner och företag i Västra Götaland har fönsterputsabonnemang hos oss i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Lerum, Vara, Skara, Lidköping, Mölnlycke, Torslanda, Kungälv, Borås och Göteborg. Vi verkar i en tillväxtbransch och expanderar ständigt. Då en av våra kollegor kommer gå vidare under våren söker söker vi en fönsterputsare som kommer att ta hans plats i vårt Alingsås-team.

Ditt jobb

Du utgår från Alingsås, där vi idag är cirka 25 medarbetare som arbetar i en tajt grupp där vi är måna om varandra och har roligt tillsammans. Företaget drivs och utvecklas av hela personalen, så alla har möjlighet att vara med att påverka och förväntas också vara delaktiga. Vi utgår från helt nybyggda lokaler vid E20 i Alingsås.

Ditt jobb kommer att vara fönsterputs av främst privata bostäder, men även lokaler och butiker i  Alingsås, Herrljunga, Vårgårda, Floda och Lerum med omnejd, och i det ingår såklart även kontakt och kommunikation med våra kunder. I arbetet kan även en del säljaktiviteter ingå.

Arbetet är fysiskt och du arbetar mestadels utomhus, året runt. Du arbetar tätt ihop med kollegorna, oftast i team om två personer.  Du är den person som är ansiktet utåt mot våra kunder och är således en viktig person i dialogen och kommunikationen med våra kunder. Under dagarna har teamet en stor frihet under ansvar att själva styra sitt arbete.

Du kommer att få en gedigen grundutbildning och en handledare som följer din utveckling.

Vem du är

Vi söker dig som gillar att jobba med kroppen, inte är känslig för väder och tycker om människor. Du drivs av prestationer och samarbete. Du gillar att lära dig saker och kommer med idéer som förbättrar vardagen eller bidrar till företagets fortsatta utveckling.

Körkort är ett krav och tidigare erfarenhet av yrkesmässig fönsterputs är ett väldigt stort plus.

Känner du att detta är något för dig? Skicka in din ansökan nedan!

För frågor om tjänsten, ring Anki på 0322-65 21 63. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan snarast. Sista ansökningsdatum är den 3:e mars och tillträde för tjänsten är 1:a april.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

fönsterputsare Mölnlycke