fbpx

Fönsterputsare till Kungälvsområdet

 In Allmänna nyheter, Jobba hos oss, Kungälv, Medarbetare, Okategoriserade

På Putsa lyser vi upp vardagen för våra kunder genom att ta hand om den syssla som för många är en utdragen historia. Med passion för hantverket tar vi oss an fönsterputsningen och lämnar våra kunders hem med ett skinande rent resultat.

Vi har sedan 2004 specialiserat oss på fönsterputs och är idag ledande inom vår bransch i Västra Götaland. Drygt 7000 privatpersoner och företag i Västra Götaland har fönsterputsabonnemang hos oss i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Lerum, Vara, Skara, Lidköping, Mölnlycke, Torslanda, Kungälv, Borås, Lindome, Göteborg, Uddevalla och Varberg. Putsa är ett medarbetarstyrt företag där alla har möjlighet och förväntas att vara med och bidra till företagets utveckling.

Fönsterputsare Kungälvsområdet

Putsas Kungälvsenhet växer så det knakar och nu behöver Anders, som är arbetande enhetschef och Nathalie och Gustaf som jobbar som fönsterputsare, hjälp av ytterligare en fönsterputsare.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara fönsterputs av främst privata bostäder, men även lokaler och butiker i områdena i och omkring Kungälv, Stenungsund, Torslanda och Uddevalla.

Vi söker dig som gillar att jobba med kroppen och som gillar att jobba utomhus oavsett årstid. Du är en lagspelare och ställer upp för kollegor och kunder och gör det lilla extra när det behövs. Du gillar högt tempo, är stolt över det jobb du gör och trivs med att arbeta mot uppsatta resultatmål.

Du arbetar oftast i par, men arbete ensam förekommer. Dina arbetsdagar innehåller alltid mycket kundkontakt varför stor vikt kommer att läggas vid servicekänsla och gott bemötande. Arbetet innebär stor frihet under ansvar, där du, och din kollega, själva planerar er arbetsdag.

Under en arbetsdag kommer du träffa många olika typer av kunder så vi tror du är bra på att prata med människor, samtidigt som du jobbar effektivt. Du gillar att lära dig nya saker, hitta smarta lösningar och att ta ansvar för både din egen och företagets utveckling.

Körkort är ett krav och tidigare erfarenhet av fönsterputs är ett plus. Har du ingen tidigare erfarenhet får du utbildning enligt Putsas utbildningsplan. Då arbetet innebär jobb på stege bör du inte vara rädd för höjder. Vi ser helst att du bor i Kungälvsområdet.

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde i mars 2021.

Lön: Fast månadslön

Känner du att detta är något för dig?

Du ansöker genom att fylla i formuläret nedan och sista ansökningsdatum är 14:e februari, men vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan snarast!

0