fbpx

Fönsterputsare i Lidköpingsområdet

 In Jobba hos oss, Lidköping, Medarbetare

På Putsa lyser vi upp vardagen för våra kunder genom att ta hand om den syssla som för många är en utdragen historia. Med passion för hantverket tar vi oss an fönsterputsningen och lämnar våra kunders hem med ett skinande rent resultat.

Vi har sedan 2004 specialiserat oss på fönsterputs och är idag ledande inom vår bransch i Västra Götaland. Drygt 7000 privatpersoner och företag i Västra Götaland har fönsterputsabonnemang hos oss i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Lerum, Vara, Skara, Lidköping, Mölnlycke, Torslanda, Kungälv, Borås, Lindome och Göteborg. Vi verkar i en tillväxtbransch och då vi expanderar behöver vi nu en ny fönsterputsare till vårt team i Lidköping.

Som medarbetare på Putsa blir du en del av en tajt grupp där vi månar om varandra och har roligt tillsammans. Du blir en viktig kugge i ett företag med schyssta värderingar, där alla ges möjlighet att påverka.

Ditt jobb

Putsas franchiseenhet i Lidköping växer och nu behöver Thobias och Nathalie som tillsammans driver och arbetar på enheten, hjälp av ytterligare en fönsterputsare.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara fönsterputs av främst privata bostäder, men även lokaler och butiker i områdena i och omkring Lidköping, Vara och Skara. I arbetet kan även en del säljaktiviteter ingå.

Arbetet är fysiskt och du arbetar mestadels utomhus, året runt. Du arbetar oftast ensam, men även arbete i par förekommer. Du är den person som är ansiktet utåt mot våra kunder och är således en viktig person i dialogen och kommunikationen med våra kunder. Under dagarna har du stor frihet och ansvar att själv planera ditt arbete.

Företaget expanderar ständigt och för rätt person finns möjlighet att utvecklas och på sikt bli teamledare.

Vem du är

Vi söker dig som gillar att jobba med kroppen, och trivs med att jobba utomhus. Du är en lagspelare och ställer upp för kollegor och kunder och gör det lilla extra när det behövs. Du gillar högt tempo, är stolt över det jobb du gör och trivs med att arbeta mot uppsatta resultatmål. Du gillar att lära dig saker och kommer med idéer som förbättrar vardagen eller bidrar till företagets fortsatta utveckling.

Körkort är ett krav och tidigare erfarenhet av yrkesmässig fönsterputs är ett plus, men inget måste. Du får fönsterputsutbildning enligt Putsas utbildningsplan. Vi ser helst att du bor i närområdet.

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde i april 2020.

Känner du att detta är något för dig?

För att ansöka: skicka in ditt CV med personligt brev via formuläret nedan. Har du frågor kring tjänsten kan du ringa Anki på 0322-65 21 63. Intervjuer kommer att ske löpande och sista ansökningsdag är den 8:e mars.

Varmt välkommen med din ansökan!