fbpx

Fönsterputsare i Lidköpingsområdet

 In Jobba hos oss, Lediga tjänster, Lidköping, Medarbetare

På Putsa lyser vi upp vardagen för våra kunder genom att ta hand om den syssla som för många är en utdragen historia. Med passion för hantverket tar vi oss an fönsterputsningen och lämnar våra kunders hem med ett skinande rent resultat.

Vi har sedan 2004 specialiserat oss på fönsterputs och är idag ledande inom vår bransch i Västra Götaland. Drygt 10 000 privatpersoner och företag i Västra Götaland har fönsterputsabonnemang hos oss i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Lerum, Vara, Skara, Lidköping, Mölnlycke, Torslanda, Kungälv, Borås, Lindome, Göteborg, Uddevalla och Varberg. Putsa är ett medarbetarstyrt företag där alla har möjlighet och förväntas att vara med och bidra till företagets utveckling.

Fönsterputsare Lidköpingsområdet

Vill du bli vår nya kollega!

Nu letar vi efter dig som gillar att arbeta med kroppen ute i friska luften du trivs med människor och får energi av att jobba själv ibland. Vi söker två putsare till vårt team i Lidköping.

Ditt jobb

Jobbet som fönsterputsare är fritt och passar perfekt för dig som gillar att jobba med kroppen ute i friska luften under alla väder och årstider. Du jobbar främst hos privatpersoner, men även i lokaler och butiker i och omkring Lidköping, Vara, Skara, Nossebro och Götene.

Detta är ett tajt team där vi ställer upp för varandra och har kul tillsammans med ömsesidig respekt och vi tror att rätt person är lojal och ansvarstagande och tycker det är stimulerande att arbeta mot mål tillsammans med teamet.

Alla putsare är delaktiga i expansion och utveckling av företaget och du kan även komma att delta vid säljaktiviteter någon gång.

 

Om företaget

Putsa, med huvudkontor i Alingsås, har funnits på marknaden sedan 2004 och har idag 40 medarbetare på våra enheter i Alingsås, Borås, Kungälv, Lidköping, Lindome, Mölnlycke, Torslanda och Uddevalla. Över 10000 privatpersoner och företag utnyttjar idag våra förmånliga fönsterputsabonnemang och efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden. Putsa är ett företag med schyssta värderingar, och du blir en del av en härlig grupp där vi månar om varandra och har roligt tillsammans. På Putsa är delaktighet och engagemang en grundsten och alla medarbetare är delaktiga i både företagets och teamets utveckling.

Vi söker dig som:

  • Har god fysik
  • Tycker om att jobba utomhus i friska luften
  • Inte har något emot ditt eget sällskap
  • Gillar högt tempo
  • Gillar att jobba mot resultatmål
  • Är serviceinriktad

 

Körkort är ett krav och tidigare erfarenhet som fönsterputsare är en fördel, men inget måste. Har du ingen erfarenhet får du utbildning enligt Putsas utbildningsplan. Arbetet sker ofta på stege, så det är viktigt att du inte är höjdrädd!

Tjänsterna är heltidsanställningar med tillträde mars/april.

Känner du att detta är något för dig?

Ansök genom att fylla i formuläret nedan och bifoga CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, senast den 18 mars.

För frågor om tjänsten, ring Thobias (platschef) 010-1556401 eller Anki (HR) på 0322-65 21 63.

Varmt välkommen med din ansökan!