fbpx

Fönsterputsare i Lidköpingsområdet

 In Jobba hos oss, Lidköping, Medarbetare

På Putsa lyser vi upp vardagen för våra kunder genom att ta hand om den syssla som för många är en utdragen historia. Med passion för hantverket tar vi oss an fönsterputsningen och lämnar våra kunders hem med ett skinande rent resultat.

Vi har sedan 2004 specialiserat oss på fönsterputs och är idag ledande inom vår bransch i Västra Götaland. Drygt 7500 privatpersoner och företag i Västra Götaland har fönsterputsabonnemang hos oss i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Lerum, Vara, Skara, Lidköping, Mölnlycke, Torslanda, Kungälv, Borås, Lindome, Göteborg, Uddevalla och Varberg. Putsa är ett medarbetarstyrt företag där alla har möjlighet och förväntas att vara med och bidra till företagets utveckling.

Fönsterputsare Lidköpingsområdet

I Lidköping är vi tre putsare som arbetar tillsammans i ett tätt team med högt tempo. Då en av våra tre putsare kommer gå vidare söker vi en ny fönsterputsare som vill fylla upp platsen.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara fönsterputs av främst privata bostäder, men även lokaler och butiker i områdena i och omkring Lidköping, Vara och Skara.

Vi söker dig som gillar att jobba med kroppen och som gillar att jobba utomhus oavsett årstid. Du är en lagspelare och ställer upp för kollegor och kunder och gör det lilla extra när det behövs. Du gillar högt tempo, är stolt över det jobb du gör och trivs med att arbeta mot uppsatta resultatmål.

Du arbetar oftast i par, men arbete ensam förekommer. Dina arbetsdagar innehåller alltid mycket kundkontakt varför stor vikt kommer att läggas vid servicekänsla och gott bemötande. Arbetet innebär stor frihet under ansvar, där du, och din kollega, själva planerar er arbetsdag.

Under en arbetsdag kommer du träffa många olika typer av kunder så vi tror du är bra på att prata med människor, samtidigt som du jobbar effektivt. Du gillar att lära dig nya saker, hitta smarta lösningar och att ta ansvar för både din egen och företagets utveckling.

Körkort är ett krav och tidigare erfarenhet av fönsterputs är ett plus. Har du ingen tidigare erfarenhet får du utbildning enligt Putsas utbildningsplan. Då arbetet innebär jobb på stege bör du inte vara rädd för höjder.

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde snarast.

Lön: Fast månadslön

Känner du att detta är något för dig?

Skicka in ditt CV med personligt brev via formuläret nedan. Har du frågor kring tjänsten kan du ringa Anki på 0322-65 21 63. Intervjuer kommer att ske löpande och sista ansökningsdag är den 25:e juni.

Varmt välkommen med din ansökan!