fbpx

Vi söker fönsterputsare i Torslanda!

 In Torslanda

Fönsterputsare med utvecklingsmöjligheter

  • Torslanda
  • Sista ansökningsdag 2018-06-01

Vi är specialister på fönsterputs i allmänhet och fönsterputsabonnemang i synnerhet och utför allt inom fönsterputs och glasvård. Vi har funnits sedan 2004 och har sedan starten vuxit från att vara ett litet lokalt fönsterputsföretag i Alingsås till att bli Västra Götalands ledande fönsterputsföretag med över 6500 privatpersoner och företag som abonnerar på fönsterputs i regionen. Totalt är vi 30 kollegor som bryr oss om varandra och gör saker tillsammans och vi jobbar aktivt mot vår vision; att vara Sveriges bästa fönsterputsföretag.

Nu söker vi fönsterputsare till Torslanda, där vi i dagsläget har en arbetande platschef verksam som fönsterputsare. Våra fönsterputsare är stolta och skickliga hantverkare som gör sitt yttersta för att leverera god kvalité och en bra upplevelse till våra kunder. Putsa är ett medarbetarstyrt företag där alla både har möjlighet och förväntas att vara med att påverka och utveckla företaget. Vi verkar i en tillväxtbransch och expanderar ytterligare, så möjligheterna att växa och utvecklas inom kedjan är många.

Arbetsuppgifter

Din främsta arbetsuppgift är fönsterputs av privata bostäder, lokaler och butiker i närområdet kring Torslanda, Kungälv och övriga Hisingen. Det är ett jobb med mycket frihet och du har möjligheten att själv vara med och lägga upp och strukturera dina arbetsdagar. Det är ett fysiskt arbete, där du arbetar utomhus i stort sett hela dagarna året runt. Arbetet sker oftast i team om två personer, så du kommer arbeta tätt ihop med dina kollegor.

Förutom fönsterputs så är du är vårt ansikte utåt på fältet och kommer att träffa, ha kontakt med och serva våra kunder i ditt dagliga arbete. I ditt arbete kommer du periodvis vara delaktig i marknadsförings- och säljaktiviteter.

Vem är du?

Vi söker dig som gillar att jobba med kroppen och som tycker om att vara utomhus och jobba, oavsett årstid. Du trivs med att arbeta i team och är en person som kan samarbeta med de flesta. Du tycker om människor och det är naturligt för dig att bemöta både kunder och kollegor på ett omsorgsfullt och serviceinriktat sätt. Din personlighet är säljande med en ödmjuk framtoning. Vi ser gärna att du vill växa med oss, kanske vill du i framtiden driva en egen enhet i regionen?

Körkort är ett krav och tidigare erfarenhet av fönsterputs är ett plus, men inget måste. Vi har branschen bästa fönsterputsare och utbildar alla våra fönsterputsare internt, så du kommer att lära dig allt du behöver kunna!

Lön och villkor

  • Fast lön enligt avtal
  • Tillsvidare
  • Tillträde 2018-08-20
  • Arbetstider, måndag – torsdag 07.00-16.30, fredag 07.00-13.30

Under högsäsong och säljaktiviteter kan helg- och kvällsjobb förekomma, så vi ser gärna att du är flexibel.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. För frågor om tjänsten kontakta Anki på 0322-65 21 63.

Varmt välkommen med din ansökan!