fbpx

Fönsterputsare till vår depå i Lidköping

 In Allmänna nyheter, Jobba hos oss

Vi söker dig som gillar att jobba med kroppen och som gillar att jobba utomhus oavsett årstid. Du är en lagspelare och ställer upp för kollegor och kunder och gör det lilla extra när det behövs. Du ställer dig bakom och arbetar utifrån företagets mål och värdegrund. Du gillar högt tempo, är stolt över det jobb du gör och trivs med att arbeta mot uppsatta resultatmål.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara fönsterputs av främst privata bostäder, men även lokaler och butiker i områdena i och omkring Lidköping, Götene, Skara, Vara, Nossebro och ibland Skövde.

Du arbetar oftast i par, men arbete ensam förekommer. Arbetet innebär stor frihet under ansvar, där du, och din kollega, själva tar ansvar för planering och resultat av er arbetsdag. Teamet samlas och utgår från kontoret i Järpås varje dag.

Dina arbetsdagar innehåller alltid mycket kundkontakt, du är företagets ansikte utåt varför stor vikt kommer att läggas vid servicekänsla och gott bemötande. Under en arbetsdag kommer du träffa många olika typer av kunder så vi tror du är bra på att prata med människor, samtidigt som du jobbar effektivt. Eftersom vi fokuserar på tillväxt kan du även komma att delta i viss säljaktivitet.

Vi söker dig om är:

  • Har god fysik
  • Tycker om att jobba utomhus oavsett årstid
  • Gillar högt tempo
  • Serviceinriktad och har kundfokus
  • Gillar att jobba mot resultatmål

Körkort och kommunikationsförmåga är ett krav och tidigare erfarenhet av fönsterputs är ett plus.

Har du ingen tidigare erfarenhet får du utbildning enligt Putsas utbildningsplan. Då arbetet innebär jobb på stege bör du inte vara rädd för höjder. Vi ser helst att du bor i Lidköpingsområdet.

Tjänsten är på heltid, med 6 månaders provanställning, fast månadslön och tillträde i mars 2023.

Känner du att detta är något för dig?

Läs gärna mer om Putsa på www.putsa.se.

Varmt välkommen med din ansökan!