fbpx

Fönsterputsare till Kungälv!

 In Jobba hos oss, Kungälv, Medarbetare

På Putsa lyser vi upp vardagen för våra kunder genom att ta hand om den syssla som för många är en utdragen historia. Med passion för hantverket tar vi oss an fönsterputsningen och lämnar våra kunders hem med ett skinande rent resultat.

Vi har sedan 2004 specialiserat oss på fönsterputs och är idag ledande inom vår bransch i Västra Götaland. Drygt 7000 privatpersoner och företag har fönsterputsabonnemang hos oss i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Lerum, Vara, Skara, Lidköping, Mölnlycke, Torslanda, Kungälv, Borås, Lindome och Göteborg. Vi verkar i en tillväxtbransch och expanderar ständigt.

Putsas Kungälvsenhet växer så det knakar och nu behöver Anders, som är arbetande produktionschef, hjälp av ytterligare en fönsterputsare.

Ditt jobb

Du utgår från Kungälv och ansvarar tillsammans med Anders för fönsterputs hos våra kunder i Kungälv och Uddevalla med omnejd. Dina arbetsuppgifter är fönsterputs, främst av privata bostäder, men även lokaler och butiker, samt deltagande i sälj- och marknadsaktiviteter. I fönsterputsarbetet ingår såklart även kontakt och kommunikation med våra kunder. Du arbetar ibland i team om två personer och ibland ensam. Arbetet innebär stor frihet under ansvar och du planerar själv, tillsammans med den du jobbar med, dina arbetsdagar.

Vem du är

Vi söker dig som gillar att jobba med kroppen och som gillar att jobba utomhus oavsett årstid. Du är en lagspelare och ställer upp för kollegor och kunder och gör det lilla extra när det behövs. Du gillar högt tempo, är stolt över det jobb du gör och trivs med att arbeta mot uppsatta resultatmål. Dina arbetsdagar innehåller alltid mycket kundkontakt, varför stor vikt kommer att läggas vid servicekänsla och gott bemötande.

Du arbetar ofta i kundernas hem och träffar således många typer av människor. Därför tror vi att du har fingertoppskänsla när det gäller att bemöta kunderna på det sätt som just de vill bli bemötta i sina hem, samtidigt som du bibehåller en effektivitet i ditt arbete. Du gillar att lära dig nya saker, hitta smarta lösningar och ta ansvar både för din egen och företagets utveckling.

Körkort är ett krav och tidigare erfarenhet av fönsterputs är ett plus. Har du ingen tidigare erfarenhet får du utbildning enligt Putsas utbildningsplan. Arbetet innebär jobb på stege, så du bör inte vara rädd för höjder. Vi ser helst att du bor i Kungälvsområdet.

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde i mars 2020.

För frågor om tjänsten, ring Anki på 0322-65 21 63. Intervjuer sker löpande och sista ansökningsdatum är den 15:e januari, så skicka in din ansökan snarast!

Varmt välkommen med din ansökan!

Utbildningsnivå

Gymnasial utbildning (meriterande)

Språk

Svenska (krav)

Körkort

B-körkort

 

fönsterputsare Mölnlycke