fbpx

Fönsterputsare med utvecklingsmöjligheter till Mölnlycke!

 In Jobba hos oss, Medarbetare, Mölnlycke

På Putsa lyser vi upp vardagen för våra kunder genom att ta hand om den syssla som för många är en utdragen historia. Med passion för hantverket tar vi oss an fönsterputsningen och lämnar våra kunders hem med ett skinande rent resultat.

Vi har sedan 2004 specialiserat oss på fönsterputs och är idag ledande inom vår bransch i Västra Götaland. Drygt 6000 privatpersoner och företag i Västra Götaland har fönsterputsabonnemang hos oss i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Lerum, Vara, Skara, Lidköping, Mölnlycke, Torslanda, Kungälv, Borås, Lindome och Göteborg. Vi verkar i en tillväxtbransch och expanderar ständigt. Då en av våra kollegor kommer gå vidare under hösten söker söker vi en fönsterputsare som kommer att ta hans plats i vårt Mölnlycke-team.

Ditt jobb

Du utgår från vara nybyggda lokaler i Mölnlycke och arbetar tätt i team med vår platschef, Tobias. Ni ansvarar tillsammans för våra kunder i framförallt Mölnlycke, men även för en del kunder i Lindome, Borås och Göteborg.

Ni har löpande kontakt med kollegor från övriga orter och företaget drivs och utvecklas av hela personalen, så alla har möjlighet att vara med att påverka och förväntas också vara delaktiga.

Ditt jobb kommer att vara fönsterputs av främst privata bostäder, men även lokaler och butiker i Mölnlycke, Göteborg och Borås med omnejd, och i det ingår såklart även kontakt och kommunikation med våra kunder. I arbetet kan även en del säljaktiviteter ingå.

Arbetet är fysiskt och du arbetar mestadels utomhus, året runt. Du arbetar tätt ihop med kollegorna, oftast i team om två personer. Du är den person som är ansiktet utåt mot våra kunder och är således en viktig person i dialogen och kommunikationen med våra kunder. Under dagarna har teamet en stor frihet under ansvar att själva styra sitt arbete.

Du kommer att få en gedigen fönsterputsutbildning och en handledare som följer din utveckling.

Vi expanderar ständigt, så för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas mot att bli platschef på någon av vara närliggande Putsa-orter när du har genomgått din fönsterutbildning.

Vem du är

Vi söker dig som gillar att jobba med kroppen, inte är känslig för väder och tycker om människor. Du drivs av prestationer och samarbete. Du gillar att lära dig saker och kommer med idéer som förbättrar vardagen eller bidrar till företagets fortsatta utveckling.

Körkort är ett krav och tidigare erfarenhet av yrkesmässig fönsterputs är ett plus, men inget måste.

Känner du att detta är något för dig? Skicka in din ansökan nedan!

För frågor om tjänsten, ring Anki på 0322-65 21 63. Intervjuer sker den 13:e september och sista ansökningsdatum är den 12:e september, så skicka in din ansökan snarast!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

fönsterputsare Mölnlycke