fbpx

Känner du någon som förtjänar en gratis fönsterputs inför jul?

 In Allmänna nyheter, CSR, Ett bra företag

I flera år har vi hjälpt några välförtjänta personer i julbestyren och bjudit dem på en utvändig fönsterputs och i år är inget undantag! Den 13/12 kommer vi vår tradition trogen och bjuder på en utvändig fönsterputs hos några som ni tycker har gjort sig förtjänta av detta.

Vår önskan är att ge detta till personer som utmärkt sig på något sätt och verkligen förtjänar att få lite hjälp i julbestyren. Det kan vara en riktig kämpe, någon som alltid ställer upp för andra, eller en person som av någon anledning förgyller just din vardag.

I år kommer vi välja ut tre av de nominerade på varje Putsa-ort som kommer att få hjälp med fönsterputsningen i sina julbestyr.

Känner du någon som förtjänar en gratis fönsterputs inför jul?

Nominera den personen genom att:
1. Gå in på den lokala Putsa-sidan för din ort på Facebook (Putsa Alingsås, Putsa Mölnlycke, Putsa Torslanda, Putsa Kungälv, Putsa Lidköping) och tagga personen du vill nominera i kommentarfältet på inlägget.
2. Ge en motivering om varför just denna person förtjänar vår julklapp (går bra i kommentarfältet eller som privat meddelande).
3. Gilla och dela inlägget (offentligt) så att så många välförtjänta som möjligt kan bli nominerade.

Det går bra att nominera fram tills den 23/11 och de utvalda kommer att presenteras på respektive Facebook-sida den 28:e november!