fbpx

Vi söker Kundtjänstmedarbetare till huvudkontoret

 In Alingsås, Allmänna nyheter, Jobba hos oss, Lediga tjänster, Medarbetare

Vill du bli vår nya kollega?

Putsa Sweden söker en kundtjänstmedarbetare.

Putsa, med huvudkontor i Alingsås, har funnits på marknaden sedan 2004 och har idag drygt 35 medarbetare på våra enheter i Alingsås, Borås, Kungälv, Lidköping, Lindome, Mölnlycke, Torslanda och Uddevalla. Över 8000 privatpersoner och företag utnyttjar idag våra förmånliga fönsterputsabonnemang och efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden.

På huvudkontoret är vi 7 medarbetare som jobbar tätt tillsammans och vi träffar dessutom dagligen de snart 20 fönsterputsarna som utgår från kontoret i Alingsås.

Putsa är ett företag med schysta värderingar, och du blir en del av en härlig grupp där vi månar om varandra och har roligt tillsammans. På Putsa är delaktighet och engagemang en grundsten och alla medarbetare både har möjligheten och förväntas att vara med och bidra till företagets utveckling.

Jobbet som kundtjänstmedarbetare innebär i huvudsak:

  • Bemanna växeln
  • Mejlhantering
  • Bokning och planering av jobb
  • Posthantering
  • Bevaka och besvara kommunikation via sociala medier
  • Inköp av förnödenheter, kontorsmaterial samt attestering av beställningar
  • Support och utbildning till medarbetare och externa platschefer
  • Supporta och administrera kampanjarbete.
  • Fakturering

Som Putsas kundtjänstmedarbetare jobbar du i Team med 2-3 kollegor, som leds av vår kundtjänstansvariga som har lång erfarenhet. Dagarna ser väldigt olika ut beroende på säsong, pågående kampanjer, och andra omständigheter, så det är ett plus om du är flexibel och kan anpassa dina uppgifter efter företagets behov, och tycker det är roligt med ett omväxlande arbete där det emellanåt är högt tempo.

Kvalitet och service är våra byggstenar för att tillgodose våra kunders behov. Därför ser vi att vår nya medarbetare har en fingertoppskänsla för service och bemötande. Vi ser gärna att vår nya kollega har ett eget driv och kan arbeta självständigt, men också vara en bra lagspelare.

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde snarast möjligt.

Känner du att detta är något för dig?

Ansök genom att fylla i formuläret nedan och bifoga CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, senast den 28 februari.

För frågor om tjänsten, ring Antonia på 010-1556407.

Varmt välkommen med din ansökan!