fbpx

Nu söker vi en Putsare till Mölnlycke

 In Allmänna nyheter, Jobba hos oss, Lediga tjänster, Medarbetare, Mölnlycke

Vill du bli vår nya kollega?

Nu letar vi efter dig som trivs med människor och som gillar att arbeta med kroppen ute i friska luften. Du blir den fjärde fönsterputsaren i ett team med fortsatta expansionsplaner.

Ditt jobb

Jobbet som fönsterputsare är fritt och passar perfekt för dig som gillar att jobba med kroppen ute i friska luften. Du jobbar främst hos privatpersoner, men även i lokaler och butiker i och omkring Mölnlycke, Göteborg, Lindome och Varberg.

Vårt team brinner verkligen för att ge god service och att sälja en tjänst av allra högsta kvalitet, så det är viktigt att du trivs gott med att arbeta med människor och att ge bra service, både inom teamet och till alla de kunder vi träffar varje dag.

Alla putsare är delaktiga i expansion och utveckling av enheten och du deltar även vid säljaktiviteter.

Om företaget

Putsa, med huvudkontor i Alingsås, har funnits på marknaden sedan 2004 och har idag ett 30-tal medarbetare på våra enheter i Alingsås, Borås, Kungälv, Lidköping, Lindome, Mölnlycke, Torslanda och Uddevalla. Över 7500 privatpersoner och företag utnyttjar idag våra förmånliga fönsterputsabonnemang och efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden.

Vår Mölnlycke-enhet startades 2016 och vi utgår från nybyggda lokaler i Solsten, Mölnlycke. Du blir den fjärde putsaren i teamet som fortsätter expandera.

Putsa är ett företag med schysta värderingar, och du blir en del av en härlig grupp där vi månar om varandra och har roligt tillsammans. På Putsa är delaktighet och engagemang en grundsten och alla medarbetare är delaktiga i både företagets och teamets utveckling.

Vi söker dig som är:

  • Serviceinriktad
  • Har god fysik
  • Tycker om att jobba utomhus i friska luften
  • Gillar högt tempo
  • Gillar att jobba mot resultatmål

Körkort är ett krav och tidigare erfarenhet som fönsterputsare är en fördel, men inget måste. Har du ingen erfarenhet får du utbildning enligt Putsas utbildningsplan. Arbetet sker ofta på stege, så det är viktigt att du inte är höjdrädd!

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde i juni eller augusti, beroende på din erfarenhet och situation.

Känner du att detta är något för dig?

Ansök genom att fylla i formuläret nedan och bifoga CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, senast den 14:e maj.

För frågor om tjänsten, ring Anki på 0322-65 21 63.

Varmt välkommen med din ansökan!

inglasad-balkongsinners-cirkel