fbpx

Vi söker ny kollega till Kungälv

 In Allmänna nyheter, Jobba hos oss, Kungälv, Lediga tjänster, Medarbetare

Vill du bli vår nya kollega?

Nu letar vi efter dig som trivs med människor och som gillar att arbeta med kroppen ute i friska luften.
Putsas Kungälvsenhet växer så det knakar och nu behöver Anders, som är arbetande enhetschef, hjälp av ytterligare en fönsterputsare.

Om jobbet

På Putsa är delaktighet och engagemang en grundsten och alla medarbetare är delaktiga i både företagets och teamets utveckling.

Vi söker dig som gillar att jobba med kroppen och som gillar att jobba utomhus oavsett årstid. Du är en lagspelare och ställer upp för kollegor och kunder och gör det lilla extra när det behövs. Du gillar högt tempo, är stolt över det jobb du gör och trivs med att arbeta mot uppsatta resultatmål.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara fönsterputs av främst privata bostäder, men även lokaler och butiker i områdena i och omkring Kungälv, Stenungsund, Torslanda och ibland Uddevalla.

Du arbetar oftast i par, men arbete ensam förekommer. Dina arbetsdagar innehåller alltid mycket kundkontakt varför stor vikt kommer att läggas vid servicekänsla och gott bemötande. Arbetet innebär stor frihet under ansvar, där du, och din kollega, själva tar ansvar för planering och resultat av er arbetsdag.

Under en arbetsdag kommer du träffa många olika typer av kunder så vi tror du är bra på att prata med människor, samtidigt som du jobbar effektivt. Du kan även komma att delta i viss säljaktivitet.

Vi söker dig som är:

  • Serviceinriktad
  • Har god fysik
  • Tycker om att jobba utomhus i friska luften
  • Gillar högt tempo
  • Gillar att jobba mot resultatmål

Körkort och kommunikationsförmåga är ett krav och tidigare erfarenhet av fönsterputs är ett plus. Har du ingen tidigare erfarenhet får du utbildning enligt Putsas utbildningsplan. Då arbetet innebär jobb på stege bör du inte vara rädd för höjder. Vi ser helst att du bor i Kungälvsområdet.

Tjänsten är heltidsanställningar med tillträde mitten av augusti.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor: Heltid, Tillsvidare

Känner du att detta är något för dig?

Ansök genom att fylla i formuläret nedan och bifoga CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 7 oktober.

För frågor om tjänsten, ring Anki på 0322-65 21 63.

Varmt välkommen med din ansökan!