fbpx

Prova-på-dagar i Alingsås, Vårgårda, Sollebrunn, Herrljunga och Töllsjö!

 In Alingsås, Kampanjer

Prova fönsterputs för 149 kr

Är fönsterputsningen en komplicerad, fördröjd och utdragen historia? Gör som 7000 andra i Västra Götaland redan gör och låt oss på Putsa lysa upp din vardag!

Den 1/2-28/2 kan du prova på för 149 kr. Dessa prova-på-dagar är till för dig som bor i hus eller radhus i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Sollebrunn och Töllsjö och inte har anlitat oss förut. Du får prova en utvändig fönsterputs för 149:- och helt utan vidare förpliktelser. (Priset är inklusive Rut-avdrag).

Vill du vara med och prova Sveriges bästa fönsterputs?

Hur fungerar det?

Anmäl dig enkelt

Skicka in din anmälan nedan.

Bekräftelse

Vi bekräftar att du fått plats till prova-på-dagarna.

Putsat

Vi kommer till dig och putsar, säkert smidigt, enkelt!

Hur går prova-på-putsen till?

Prova-på-putsarna utförs 1/2-28/2 utan närmare avisering i förväg. Vid prova-på-putsen ingår utvändig fönsterputs av alla ”vanliga fasadfönster” utvändigt. Det som inte utförs vid prova-på-putsning är tillval såsom eventuella källarfönster, inglasade balkonger/altaner, glasräcken, tvätt av fönsterbleck och garagefönster mm.

Efter din prova-på-putsning

Vid puts räknar vi också ut vad det skulle kosta om du vill fortsätta med fönsterputs. Är du hemma knackar vi på och lämnar offert, annars får du offerten i brevlådan.

Du har möjlighet att boka ett putsabonnemang direkt på plats om du är hemma, men det är absolut inget krav att fortsätta med fönsterputs efter prova-på-putsningen. Vi kommer även ringa upp dig efter du fått din puts och offert för att höra ifall du är intresserad av att ha ett putsabonnemang enligt offerten vi lämnat.

Sista anmälningsdag är 31:a januari och antalet platser är begränsade, så först till kvarn gäller.

Detta erbjudande gäller dig som bor i villa eller radhus på postorterna Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Töllsjö och Sollebrunn och inte har anlitat oss förut.

Anmäl dig här!