fbpx

Prova fönsterputs för 149:- i Varberg

 In Kampanjer, varberg

Prova-på-dagar i Varberg!

Är fönsterputsningen är komplicerad, fördröjd och utdragen historia? Gör som 7000 andra i Västra Götaland redan gör och låt oss på Putsa lysa upp din vardag!

I september 2020 öppnar Putsa Varberg och vi firar uppstarten direkt med ett erbjudande där du kan prova en utvändig fönsterputs för 149 kr. Dessa prova-på-dagar är till för dig som bor i hus eller radhus i Varberg. Du får prova en utvändig fönsterputs för 149:- och helt utan vidare förpliktelser. (Priset är inklusive Rut-avdrag).

Vill du vara med och prova Sveriges bästa fönsterputs?

Hur fungerar det?

Anmäl dig enkelt

Skicka in din anmälan nedan.

Bekräftelse

Vi bekräftar att du fått plats till prova-på-dagarna.

Putsat

Vi kommer till dig och putsar, säkert smidigt, enkelt!

Hur går prova-på-putsen till?

Prova-på-putsarna utförs 1/9-30/9 utan närmare avisering i förväg. Vid prova-på-putsen ingår utvändig fönsterputs av alla ”vanliga fasadfönster” utvändigt, samt tvätt av fönsterbleck. De fönster som inte putsas vid prova-på-putsning är tillval såsom eventuella källarfönster, inglasade balkonger/altaner, glasräcken och garagefönster mm.

Efter din prova-på-putsning

Vid puts räknar vi också ut vad det skulle kosta om du vill fortsätta med fönsterputs. Är du hemma knackar vi på och lämnar offert, annars får du offerten i brevlådan.

Du har möjlighet att boka ett putsabonnemang direkt på plats om du är hemma, men det är absolut inget krav att fortsätta med fönsterputs efter prova-på-putsningen. Vi kommer även ringa upp dig efter du fått din puts och offert för att höra ifall du är intresserad av att ha boka ett putsabonnemang enligt offerten vi lämnat.

Sista anmälningsdag är 28:e augusti och antalet platser är begränsade, så först till kvarn gäller.

Ange kampanjkod ”Uppstart Varberg

Anmäl dig här!

0