fbpx

Prova fönsterputs gratis under våra prova-på-dagar i Lidköping!

 In Kampanjer, Lidköping

Den 10/9-28/9 har vi prova-på-dagar för alla er som bor på postnummer 531 43 i Lidköping. Under dessa dagar har alltså du som bor på detta postnummer möjlighet att få prova fönsterputs utvändigt, helt gratis. Du förbinder dig inte till någonting, utan får alltså prova på en professionell fönsterputs – helt gratis och helt utan vidare förpliktelser.

Hur fungerar det?

Efter att du skickat in din anmälan till prova-på-dagarna kommer du inom 24 timmar (vardagar) att få en bekräftelse via e-post på att vi tagit emot din anmälan. Bor du i lägenhet kommer vi att kontakta dig i förväg för att boka in en dag och tid för din putsning. Bor du i hus eller radhus behöver du inte vara hemma för att få din prova-på-putsning, utan då putsas allt utifrån (med stege om detta behövs). Vi kommer att utföra putsningen någon gång mellan 10/9-28/9. Du får ingen närmare avisering i förväg, men innan putsningen utförs knackar vi på dörren, så att vi inte skrämmer dig om du är hemma, och efter utförd putsning får du en lapp i brevlådan så att du ser vilken dag du har fått putsat även om du inte varit hemma vid putstillfället.

Vad ingår?

Vid prova-på-putsningen ingår utvändig fönsterputs av alla ”vanliga fasadfönster” utvändigt, samt tvätt av fönsterbleck, och eventuella spröjs. De fönster som inte putsas vid prova-på-putsning är alltså tillval såsom eventuella källarfönster, inglasade balkonger/altaner, glasräcken och garagefönster mm.

Efter din prova-på-putsning

Efter utförd prova-på-putsning får du en offert, där du får veta vad ett fönsterputsabonnemang och de tillval som finns på din bostad skulle kosta om du väljer att boka ett abonnemang efter din prova-på-putsning. Det är absolut inget krav att fortsätta med fönsterputs efter prova-på-putsningen, utan vi kommer att ringa upp dig efter du fått din putsning och offert för att höra ifall du är intresserad av att fortsätta.

Sista anmälningsdag är 9:e september och antalet platser är begränsade, så först till kvarn gäller.