fbpx

Prova fönsterputs gratis under våra prova-på-dagar i Kungälv!

 In Kampanjer, Kungälv
Sista anmälningsdag är nu passerad och vi har stängt anmälan för dessa prova-på-dagar. Håll utkik på hemsidan för framtida prova-på-dagar och kampanjer eller skicka din prisförfrågan för att boka ditt abonnemang redan idag!

Sveriges bästa fönsterputsare kommer till dig – passa på att få dina fönster putsade helt gratis när vi har prova-på-dagar i Kungälv!

Putsa AB har Sveriges främsta fönsterputsare och drygt 6000 kunder i Västra Götaland har fönsterputsabonnemang hos oss. Ett abonnemang hos oss är enkelt och smidigt och hjälper dig att få mer tid över till annat! Den 7/1-8/2 anordnar prova-på-dagar för alla er som bor i Kungälv, Lycke, Hålta och Kareby. Under dessa dagar har alltså du som bor på dessa postorter möjlighet att få prova fönsterputs utvändigt, helt gratis. Du förbinder dig inte till någonting, utan får alltså prova på en professionell fönsterputs – helt gratis och helt utan vidare förpliktelser.

Hur fungerar det?

Efter att du skickat in din anmälan till prova-på-dagarna kommer du få en bekräftelse på att vi mottagit din anmälan. Bekräftelse kommer via e-post inom 24 timmar (vardagar). Bor du i lägenhet kommer vi att kontakta dig i förväg för att boka in en dag och tid för din putsning. Bor du i hus eller radhus behöver du inte vara hemma för att få din prova-på-putsning, utan då putsas allt utifrån. Vi kommer att utföra putsningen någon gång mellan 7/1-8/2, utan närmare avisering i förväg. Efter utförd putsning får du en offert i brevlådan så att du ser vad det skulle kosta om du är intresserad av vidare hjälp med fönsterputs.

Vad ingår?

Vid prova-på-putsningen ingår utvändig fönsterputs av alla ”vanliga fasadfönster” utvändigt, samt tvätt av fönsterbleck, och eventuella spröjs. De fönster som inte putsas vid prova-på-putsning är tillval såsom eventuella källarfönster, inglasade balkonger/altaner, glasräcken och garagefönster mm.

Efter din prova-på-putsning

Efter utförd prova-på-putsning får du en offert. Där får du veta vad ett fönsterputsabonnemang och de tillval som finns på din bostad skulle kosta om du väljer att fortsätta efter din prova-på-putsning. Det är absolut inget krav att fortsätta med fönsterputs efter prova-på-putsningen. Vi kommer att ringa upp dig efter du fått din putsning och offert för att höra ifall du är intresserad av att fortsätta.

Sista anmälningsdag är 2:a januari och antalet platser är begränsade, så först till kvarn gäller.

Vid detta event tar vi emot de 140 första anmälningarna!