fbpx

Prova Sveriges bästa fönsterputs i Lidköping

 In Kampanjer, Lidköping

Sista anmälningsdag är nu passerad och vi har stängt anmälan för dessa prova-på-dagar. Håll utkik på hemsidan för framtida prova-på-dagar och kampanjer eller skicka din prisförfrågan för att boka ditt abonnemang redan idag!

Prova Sveriges bästa fönsterputs i Lidköping!

Är fönsterputsningen är komplicerad, fördröjd och utdragen historia? Gör som 6000 andra i Västra Götaland redan gör och låt oss på Putsa lysa upp din vardag!
Den 25/2 – 25/3 kan du prova-på, helt gratis. Dessa prova-på-dagar är till för dig som inte anlitat oss förut och du får prova en utvändig fönsterputs, gratis och helt utan vidare förpliktelser. Vill du vara med och prova Sveriges bästa fönsterputs?

Hur fungerar det?

  1. Skicka in din anmälan nedan.
  2. Vi bekräftar om du fått plats till prova-på-dagarna.
  3. Vi putsar dina fönster utvändigt. Du behöver inte ens vara hemma!

Vi kommer att utföra putsningen någon gång mellan 25/2-25/3, utan närmare avisering i förväg. Efter utförd putsning får du en offert via mail, så att du ser vad det skulle kosta om du är intresserad av vidare hjälp med fönsterputs.

Vad ingår?

Vid prova-på-putsningen ingår utvändig fönsterputs av alla ”vanliga fasadfönster” utvändigt, samt tvätt av fönsterbleck, och eventuella spröjs. De fönster som inte putsas vid prova-på-putsning är tillval såsom eventuella källarfönster, inglasade balkonger/altaner, glasräcken och garagefönster mm.

Efter din prova-på-putsning

Efter utförd prova-på-putsning får du en offert. Där får du veta vad ett fönsterputsabonnemang och de tillval som finns på din bostad skulle kosta om du väljer att fortsätta efter din prova-på-putsning. Det är absolut inget krav att fortsätta med fönsterputs efter prova-på-putsningen. Vi kommer att ringa upp dig efter du fått din putsning och offert för att höra ifall du är intresserad av att fortsätta.

Sista anmälningsdag är 24:e februari och antalet platser är begränsade, så först till kvarn gäller.

Detta erbjudande gäller dig som bor i villa eller radhus i Lidköpings kommun och inte har använt våra tjänster tidigare.