fbpx

Prova på dagar i Borås 1:e september – 30:e september

 In Borås, Kampanjer, prova-på 2022

Nu kan du prova fönsterputs för 249 kr i Borås

Är fönsterputsningen en komplicerad, fördröjd och utdragen historia? Gör som 9 000 andra i Västsverige redan gör och låt oss på Putsa lysa upp din vardag!

Den 1/9- 30/9 kan du prova på för 249 kr. Dessa prova-på-dagar är till för dig som bor i hus eller radhus i Borås med max 30st vanliga fönster och inte har anlitat oss förut. Du får prova en utvändig fönsterputs för 249:- och helt utan vidare förpliktelser. (Priset är inklusive Rut-avdrag).

Vill du vara med och prova Sveriges bästa fönsterputs?

Hur fungerar det?

Anmäl dig enkelt

Skicka in din anmälan nedan.

Bekräftelse

Vi bekräftar att du fått plats till prova-på-dagarna.

Putsat

Vi kommer till dig och putsar, säkert smidigt, enkelt!

Hur går prova-på-putsen till?

Prova-på-putsarna utförs i september utan närmare avisering i förväg. Vid prova-på-putsen ingår utvändig fönsterputs av max 30st ”vanliga fasadfönster” utvändigt. Det som inte utförs vid prova-på-putsning är tillval såsom eventuella källarfönster, inglasade balkonger/altaner, glasräcken, tvätt av fönsterbleck och garagefönster mm.

För 49 kr (med Rut-avdrag) kan du lägga till utvändig puts av inglasad altan i beställningen!

Efter din prova-på-putsning

Vid puts räknar vi också ut vad det skulle kosta om du vill fortsätta med fönsterputs. Är du hemma knackar vi på och lämnar offert, annars får du offerten i brevlådan.

Du har möjlighet att boka ett putsabonnemang direkt på plats om du är hemma, men det är absolut inget krav att fortsätta med fönsterputs efter prova-på-putsningen. Är du inte hemma vid putstillfället kommer vi ringa upp dig efter du fått din puts och offert för att höra ifall du är intresserad av att ha ett putsabonnemang enligt offerten vi lämnat.

Sista anmälningsdag är 30:e september och antalet platser är begränsade, så först till kvarn gäller.

Detta erbjudande gäller dig som bor i villa eller radhus i Borås med max 30st vanliga fönster och inte har anlitat oss förut.

Anmäl dig här!