fbpx

Nu söker vi en Putsare till Kungälv

 In Allmänna nyheter, Jobba hos oss, Kungälv, Lediga tjänster, Medarbetare

Vill du bli vår nya kollega?

Nu letar vi efter dig som trivs med människor och som gillar att arbeta med kroppen ute i friska luften.  Du blir den tredje fönsterputsaren i ett team som växer så det knakar!

Ditt jobb

Jobbet som fönsterputsare är fritt och passar perfekt för dig som gillar att jobba med kroppen ute i friska luften. Du jobbar främst hos privatpersoner, men även i lokaler och butiker i och omkring Torslanda, Kungälv, Stengungssund och Uddevalla.

Vårt team brinner verkligen för att ge god service och att sälja en tjänst av allra högsta kvalitet, så det är viktigt att du trivs gott med att arbeta med människor och att ge bra service, både inom teamet och till alla de kunder vi träffar varje dag.

Alla putsare är delaktiga i expansion och utveckling av enheten och du deltar även vid säljaktiviteter.

Om företaget

Putsa, med huvudkontor i Alingsås, har funnits på marknaden sedan 2004 och har idag ett 30-tal medarbetare på våra enheter i Alingsås, Borås, Kungälv, Lidköping, Lindome, Mölnlycke, Torslanda och Uddevalla. Över 7000 privatpersoner och företag utnyttjar idag våra förmånliga fönsterputsabonnemang och efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden.

Vår Kungälvsenhet startades 2018 och är den enhet som växer allra mest just nu. Du blir den tredje putsaren i teamet som fortsätter expandera och planeras få en egen lokal att utgå från i början av 2021.

Putsa är ett företag med schysta värderingar, och du blir en del av en härlig grupp där vi månar om varandra och har roligt tillsammans. På Putsa är delaktighet och engagemang en grundsten och alla medarbetare är delaktiga i både företagets och teamets utveckling.

Vi söker dig som är:

  • Serviceinriktad
  • Har god fysik
  • Tycker om att jobba utomhus i friska luften
  • Gillar högt tempo
  • Gillar att jobba mot resultatmål

Körkort är ett krav och tidigare erfarenhet som fönsterputsare är en fördel, men inget måste. Har du ingen erfarenhet får du utbildning enligt Putsas utbildningsplan. Arbetet sker ofta på stege, så det är viktigt att du inte är höjdrädd!

Vi ser helst att du bor i Kungälvs- eller Torslanda-området.

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde i augusti.

Känner du att detta är något för dig?

Ansök genom att fylla i formuläret nedan och bifoga CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, senast den 31:a maj.

För frågor om tjänsten, ring Anki på 0322-65 21 63.

Varmt välkommen med din ansökan!

Etsningar och utfällningar hittas oftast på balkong- och altanfönster