fbpx

Två fönsterputsare till Alingsås!

 In Alingsås, Jobba hos oss, Medarbetare

Tjänsterna är tillsatta, men skicka gärna in en spontanansökan så sparar vi ditt CV.

På Putsa lyser vi upp vardagen för våra kunder genom att ta hand om den syssla som för många är en utdragen historia. Med passion för hantverket tar vi oss an fönsterputsningen och lämnar våra kunders hem med ett skinande rent resultat.

Vi har sedan 2004 specialiserat oss på fönsterputs och är idag ledande inom vår bransch i Västra Götaland. Drygt 7000 privatpersoner och företag i Västra Götaland har fönsterputsabonnemang hos oss i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Lerum, Vara, Skara, Lidköping, Mölnlycke, Torslanda, Kungälv, Borås, Lindome och Göteborg. Vi verkar i en tillväxtbransch och då vi expanderar behöver vi nu två fönsterputsare till i vårt Alingsås-team.

Ditt jobb

Du utgår från vara nybyggda lokaler i Alingsås och arbetar tätt tillsammans med vårt team om cirka 20 fönsterputsare i Alingsås. Ni ansvarar tillsammans för våra kunder i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Sollebrunn, Floda, Lerum och Gråbo med omnejd. Putsa drivs och utvecklas av hela personalen, så alla kan vara med och påverka och förväntas också vara delaktiga.

Ditt jobb kommer att vara fönsterputs av främst privata bostäder, men även lokaler och butiker i i området och det ingår såklart även kontakt och kommunikation med våra kunder. I arbetet kan även en del säljaktiviteter ingå.

Arbetet är fysiskt och du arbetar mestadels utomhus, året runt. Du arbetar tätt ihop med kollegorna, oftast i team om två personer. Du är den person som är ansiktet utåt mot våra kunder och är således en viktig person i dialogen och kommunikationen med våra kunder. Under dagarna har teamet en stor frihet under ansvar att själva styra sitt arbete.

Du kommer att få en gedigen fönsterputsutbildning och en handledare som följer din utveckling.

Vem du är

Vi söker dig som gillar att jobba med kroppen, inte är känslig för väder och tycker om människor. Du drivs av prestationer och samarbete. Du gillar att lära dig saker och kommer med idéer som förbättrar vardagen eller bidrar till företagets fortsatta utveckling.

Körkort är ett krav och tidigare erfarenhet av yrkesmässig fönsterputs är ett plus, men inget måste.

Känner du att detta är något för dig? Skicka in din ansökan nedan!

Tillträde för tjänsten är 2:a mars.

För frågor om tjänsten, ring Tom på 0768 60 02 88. Intervjuer kommer att ske löpande och sista ansökningsdatum är den 5:e februari, så skicka in din ansökan snarast!

Varmt välkommen med din ansökan!