fbpx

Vi söker medarbetare till kundtjänst. Ett vikariat med start 2 maj

 In Alingsås, Allmänna nyheter, Lediga tjänster

Putsa, med huvudkontor i Alingsås, har funnits på marknaden sedan 2004 och har idag drygt 45 medarbetare på våra enheter i Alingsås, Borås, Kungälv, Lidköping, Lindome, Mölnlycke, Torslanda och Uddevalla. Över 8500 privatpersoner och företag utnyttjar idag våra förmånliga fönsterputsprenumerationer och efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden.

På huvudkontoret är vi 8 medarbetare som jobbar tätt tillsammans och vi träffar dessutom dagligen de fönsterputsarna som utgår från kontoret i Alingsås.

Putsa är ett företag med schysta värderingar, och du blir en del av en härlig grupp där vi månar om varandra och har roligt tillsammans. På Putsa är delaktighet och engagemang en grundsten och alla medarbetare både har möjligheten och förväntas att vara med och bidra till företagets utveckling.

 

Om jobbet

Tjänsten är ett vikariat på 80% för en föräldraledig medarbetare som beräknas komma tillbaka i slutet av juli 2024.

Ditt ansvar blir att ta hand om våra kunder som hör av sig till oss i telefon och olika medier. Det vanligaste är bokning av tid, registrering av nya kunder och prenumerationer, ekonomiadministration, prisförfrågningar och att vara delaktig vid pågående kampanjer.

Du kommer också att fungera som support till våra putsare ute på fältet och delvis arbeta med produktionsplanering.

Det blir även ditt ansvar att boka in invändiga putsningar till våra prenumerationskunder samt ta emot besökande till kontoret. Övriga uppgifter som ingår är support och utbildning av nya medarbetare och våra platschefer.

 

Vem söker vi?

Du ska vara självgående, förstå verksamheten och klara av att samspela med övriga i företaget. Det är bra om du är strukturerad, stresstålig och flexibel, du klarar av att ha många intryck och uppgifter samtidigt. Du ska vara serviceminded och hjälpsam!

Din närmaste kollega och du är de som till största del arbetar med kundtjänst. Du har även ett tätt samarbete med övriga kollegor då samtliga har någon beröringspunkt med dina arbetsuppgifter inom kundtjänst eller ekonomi.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av likande arbetsuppgifter.

Du får förmånen att arbeta i en stor nybyggd fräsch lokal med ett härligt team som du arbetar nära. Det är variation i arbetet och mycket eget ansvar.

Tillträdesdatum: 2023-03-20

Omfattning: 80%

Intresserad? Mejla ansökan till anki@putsa.se Frågor? Kontakta HR, Ann-Christin Lorentzon 0709-430375