fbpx

Så får du dina fönsterrutor att se större ut

 In Guider

Inred smart och få dina fönster att se större ut

Alla har inte lyxen med fönster från golv till tak, men inte hindrar väl det en från att låtsas? Med hjälp av smarta inredningsknep kan man lätt lura ögat och skapa illusionen av större fönster. Fake it til’ to you make it helt enkelt!

 1. Gardiner utanför fönstret

  Nej, vi menar såklart inte på utsidan av fasaden. Använd dig av en lite längre gardinstång och placera gardinerna strax utanför fönsterkarmen för att ge illusionen av att fönstret fortsättet bakom gardinen.

 2. Gardinstång högt upp

  Att placera gardinstången så nära taket som möjligt är ett vanligt knep för att öka känslan av takhöjd. Det hjälper även till att få fönsterna att se högre ut och bidrar till ett lyxigare helhetsintryck. Win-win!

 3. Låga möbler vid fönstret

  Genom att använda låga och lite mindre möbler runt fönstret kan man, tack vare proportionerna mellan fönstret och möblerna, lura ögat att fönstret är större än det faktiskt är.

 4. Reflektera ljuset

  Att använda sig av speglar är ett effektivt sätt för att få rummet att se ljusare ut och därmed skapa illusionen av större fönster. Placera en spegel så den reflekterar det naturliga ljuset fönstret släpper in.

   

  Och vad passar inte bättre till ny inredning och illusionen av större fönsterrutor än nyputsade rutor? Vi ha fönsterputsning på abonnemang. Läs mer om våra tjänster här!

 

0