fbpx

Vi putsar

dina fönster i Trestad

Så att du får mer tid över till det som är viktigt för dig.

Sveriges bästa fönsterputsare

Välkommen till Putsa Trestad – din pålitliga partner för fönsterputs och glasvård i Trestadsområdet,  Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Vi är stolta över att nu vara etablerade här och ser fram emot att erbjuda våra kvalitetstjänster till både privatpersoner och företag i dessa städer och deras omgivningar.

Vi är specialister inom fönsterputs och glasvård och erbjuder en omfattande lösning för alla dina behov. Oavsett om du önskar en engångsputsning inför en speciell händelse eller regelbunden fönsterputsning är vi här för att ge dina fönster den glans de förtjänar.

Vår erfarna personal har gedigen kunskap och användning av modern utrustning för att leverera enastående resultat varje gång. Vi strävar efter att uppfylla dina förväntningar och överträffa dem genom att erbjuda en professionell och pålitlig service. Vi förstår att rena och klara fönster spelar en viktig roll för både estetik och trivsel, och vi är dedikerade att ge dig en kristallklar vy genom dina fönster.

Kontakta oss idag för att boka din fönsterputsning i Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla. Låt oss göra dina fönster skinande rena och skapa ett långsiktigt samarbete. Putsa Trestad ser fram emot att ge dig en förstklassig fönsterputsupplevelse.

.

Kontakta oss

Putsa Trollhättan

C/o Putsa Alingsås
Tomasgårdsvägen 13A
441 39 Alingsås

010 – 1556408