fbpx

Specialister

på fönsterputs

Vi gör jobbet, så att du får proffsigt rena fönster medan du kan lägga din tid på det som är viktigt för dig.

Få proffsigt rena fönster

På Putsa är vi specialister på fönsterputs. När du bokar fönsterputs hos oss är du garanterad ett strålande rent resultat som tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap dessutom varar längre. Detta samtidigt som du får mer tid över till det som är viktigt för dig. Välj själv om du vill boka en engångsputsning, eller ett abonnemang med löpande fönsterputs!

Alla fasadfönster ingår

Med fönsterputs hos oss ingår puts av alla traditionella fasadfönster, på alla våningsplan utvändigt. Andra fönster, som inte betraktas som traditionella fasadfönster (tex källarfönster eller inglasad altan), väljer du enkelt till med våra tillval.

Betala i efterskott

Faktura skickas först då du fått ditt arbete utfört, och du kan välja faktura via e-post, på papper, eller som e-faktura direkt i din internetbank.

Enkelt med tillval

Tillval som invändig fönsterputs, blecktvätt, och puts av inglasade altanfönster m.fl läggs enkelt till för din putsning. Behövs kontakt för tidsbokning ansvarar vi för detta, så att du kan lägga tiden på annat!

Nöjd-kund-garanti

Vi är aldrig nöjda förrän du är nöjd. Har något missats eller blivit fel kan du alltid kontakta oss, så kommer vi och åtgärdar kostnadsfritt.

Rut-avdrag på fakturan

Fönsterputs är RUT-berättigat och vi ordnar ditt RUT-avdrag direkt på fakturan. RUT-avdraget är på 50% av arbetskostnaden och de flesta kan använda upp till 25 000 kr. Läs mer om RUT-avdraget på www.skatteverket.se.

Vi tar ansvar

Vi är ansvarsförsäkrade och är också medlemmar i Almega Serviceentreprenörerna, vilket bland mycket annat innebär att vi följer rådande kollektivavtal.

Boka putsning

Prisförslag

Fyll i formuläret för prisförslag så återkommer vi inom 24 timmar (vardagar) med ett ungefärligt pris för fönsterputs på just din bostad eller lokal.

Bekräftelse

Du återkopplar och bekräftar att prisbilden är okej och att du vill boka din fönsterputs. Vi skickar inom 24 timmar (vardagar) en orderbekräftelse med information om när din putsning kommer att utföras.

Leverans

Din fönsterputs utförs nu enligt förvalt intervall. Ditt exakta pris räknas ut i samband med första putstillfället och du får en lapp i brevlådan efter utförd putsning, så att du vet vilken dag arbetet har utförts.