fbpx

Fönsterputs-

prenumeration

Vår specialitet. Med ett flexibelt upplägg och utan bindningstid får du alltid rena fönster, samtidigt som du får tid över till det som är viktigt för dig.

En fönsterputsprenumeration gör livet lite lättare

En fönsterputsprenumeration gör livet lite lättare. Du behöver aldrig tänka på att ta hand om dina fönster, med en prenumeration hos Putsa är du alltid garanterad ett proffsigt resultat och därmed god omvårdnad. Du får också mer tid över till det som är viktigt för dig i livet. Och det är enkelt. Vid beställning väljer du intervall för din putsning och sedan löper prenumerationen på tills vidare. Sen behöver du inte tänka mer på att putsa dina fönster. Med ett regelbundet underhåll undviker du inte bara problem utan förlänger också fönstrens livslängd och ökar fastighetens värde.

Flexibelt upplägg

Vi putsar i varje område varje månad. Du väljer själv om du vill ha putsat varje månad, varannan månad, var tredje månad, var fjärde månad eller var sjätte. Dessutom kan du när som helst justera och förändra din prenumeration.

Nöjd-kund-garanti

Vi är aldrig nöjda förrän du är nöjd. Har något missats eller blivit fel kan du alltid kontakta oss, så kommer vi och åtgärdar kostnadsfritt.

Ingen bindningstid

Våra prenumerationer har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Du är kund hos oss så länge som du själv önskar och säger enkelt upp din prenumeration via e-post eller telefon.

Betala i efterskott

Faktura skickas först då du fått ditt arbete utfört, och du kan välja faktura via e-post, på papper, eller som e-faktura direkt i din internetbank.

Alla fasadfönster ingår

Med fönsterputs hos oss ingår puts av alla traditionella fasadfönster, på alla våningsplan utvändigt. Andra fönster, som inte betraktas som traditionella fasadfönster (tex källarfönster eller inglasad altan), väljer du enkelt till med våra tillval.

Rut-avdrag

Fönsterputs är RUT-berättigat och vi ordnar ditt RUT-avdrag direkt på fakturan. RUT-avdraget är på 50% av arbetskostnaden och de flesta kan använda upp till 25 000 kr. Läs mer om RUT-avdraget på www.skatteverket.se.

Enkelt med tillval

Tillval som invändig fönsterputs, blecktvätt, och puts av inglasade altanfönster m.fl läggs enkelt till i prenumerationen med valfritt intervall. Behövs kontakt för tidsbokning ansvarar vi för detta, så att du kan lägga tiden på annat!

Vi tar ansvar

Vi är ansvarsförsäkrade och är också medlemmar i Almega Serviceentreprenörerna, vilket bland mycket annat innebär att vi följer rådande kollektivavtal.

Kom igång

Prisförslag

Fyll i formuläret för prisförslag så återkommer vi inom 24 timmar (vardagar) med ett ungefärligt pris för fönsterputs på just din bostad eller lokal.

Bekräfta bokning

Du återkopplar och bekräftar att prisbilden är okej och att du vill boka din fönsterputs. Vi skickar inom 24 timmar (vardagar) en orderbekräftelse med information om när din putsning kommer att utföras.

Leverans

Din fönsterputs utförs nu enligt förvalt intervall. Ditt exakta pris räknas ut i samband med första putstillfället och du får en lapp i brevlådan efter utförd putsning, så att du vet vilken dag arbetet har utförts.