fbpx

Ett bra företag

En värdegrund och ett arbete för hållbarhet, ser vi som en förutsättning i strävan mot vår vision – att vara Sveriges bästa fönsterputsföretag.

Vår värdegrund

Vi är ett medarbetarstyrt företag där alla medarbetare är delaktiga i att skapa en värdegrund och spelregler som genomsyrar hela företaget. I linje med vår vision, att vara Sveriges bästa fönsterputsföretag, gör vi vårt bästa för att vara ett schysst företag, för såväl medarbetare och franchisetagare, som kunder och leverantörer.

Miljö

Vi strävar ständigt efter att bli bättre på att minska vår miljöpåverkan och att skydda miljön och siktar mot att vara miljödiplomerade till sommaren 2018. Nedan är några av de initiativ som redan idag är införda för att minska vår miljöpåverkan

Miljöbilar
Miljöbilar
Miljöbilar
För att minska våra utsläpp och göra oss oberoende av sinande naturtillgångar kör vi alla våra bilar på biobränsle som HVO och gas.
Ruttoptimering
Ruttoptimering
Ruttoptimering
Vi ruttoptimerar och planerar våra jobb för att få kortast möjliga körsträckor och på så vis minska våra utsläpp.
Lagar & regler
Lagar & regler
Lagar & regler
Vi följer gällande lagar och regler som finns hos arbetsmiljöverket och ligger gärna steget före.
E-faktura
E-faktura
E-faktura
För att minska våra utsläpp och förbrukning av resurser, erbjuder vi alla våra kunder betalning med e-faktura eller PDF-faktura.

Samhällsansvar

Vi gör vårt bästa för att ta vårt samhällsansvar och stöttar varje år minst ett initiativ som vi tycker gör en positiv skillnad för samhället.

Ticspac

Sponsring

Ett led i vårt arbete med samhällsansvar är att varje år ställa upp och sponsra minst en förening eller ett initiativ som vi tycker gör gott. Det kan vara föreningar som bidrar genom att förbättra människors hälsa genom kunskap och motion, de kan bidra genom att få människor att känna en ökad gemenskap eller glädje, de kan hjälpa utsatta personer, eller på andra sätt ha en positiv inverkan på människor och miljö.

Vill du söka sponsring från oss? Kontakta hanna@putsa.se och skriv några rader om din förening eller ditt initiativ och varför ni har en positiv påverkan på samhället.

konstiharryda

Konst i Härryda

kik-klubbmarke

Alingsås KIK

ahk_logo

Alingsås HK

0