fbpx

Sveriges bästa fönsterputsare

Att vara Sveriges bästa fönsterputsföretag innebär för oss inte bara att vara ett hållbart företag med en hållbar ekonomi, ett miljötänk och goda värderingar. Det innebär också att ha de nöjdaste medarbetarna och de nöjdaste kunderna inom vår bransch – i hela Sverige.

Vår värdegrund

Putsas ambition är hög, vi vill vara Sveriges bästa fönsterputsföretag. Att vara ett bra företag handlar för oss inte bara om att putsa rena fönster, utan det handlar om att göra ett positivt avtryck och är därmed något som måste genomsyra hela företaget – i allt vi gör. Kan vi erbjuda den mest omtyckta tjänsten på marknaden samtidigt som vi har de nöjdaste medarbetarna, det bästa klimatavtrycket och den mest positiva påverkan på samhället på ett långsiktigt och hållbart sätt, då kan vi nå vårt mål.

 

 

Miljö

Vi strävar ständigt efter att bli bättre på att minska vår miljöpåverkan och är i uppstartsfasen av ett arbete med att inom de närmsta åren bli klimatpositiva. Nedan är några av de initiativ som redan idag är införda för att minska vår miljöpåverkan.

Miljöbilar
Miljöbilar
Miljöbilar
För att minska våra utsläpp och göra oss oberoende av sinande naturtillgångar kör vi alla våra bilar på biobränsle som HVO och gas.
Ruttoptimering
Ruttoptimering
Ruttoptimering
Vi ruttoptimerar och planerar våra jobb för att få kortast möjliga körsträckor och på så vis minska våra utsläpp.
Lagar & regler
Lagar & regler
Lagar & regler
Vi följer gällande lagar och regler som finns hos arbetsmiljöverket och ligger gärna steget före.
E-faktura
E-faktura
E-faktura
För att minska våra utsläpp och förbrukning av resurser, erbjuder vi alla våra kunder betalning med e-faktura eller PDF-faktura.

Samhällsansvar

Vi gör vårt bästa för att ta vårt samhällsansvar och stöttar varje år minst ett initiativ som vi tycker gör en positiv skillnad för samhället.

Ticspac

Sponsring

Ett led i vårt arbete med samhällsansvar är att varje år ställa upp och sponsra minst en förening eller ett initiativ som vi tycker gör gott. Det kan vara föreningar som bidrar genom att förbättra människors hälsa genom kunskap och motion, de kan bidra genom att få människor att känna en ökad gemenskap eller glädje, de kan hjälpa utsatta personer, eller på andra sätt ha en positiv inverkan på människor och miljö.

Vill du söka sponsring från oss? Kontakta anne-mii@putsa.se och skriv några rader om din förening eller ditt initiativ och varför ni har en positiv påverkan på samhället.

Team Rynkeby

kik-klubbmarke

Alingsås KIK

ahk_logo

Alingsås HK