fbpx

Skräddarsy din

lösning

Vi vet att även insidan på fönstren blir smutsig och att din inglasade altan är svår och tidskrävande att putsa. Din tid är viktigt – därför kan du göra tillval och få en skräddarsydd lösning som passar dig!

Skräddarsydda tillval

För att du ska få en helhetslösning som passar just dig, finns många standardtillval att välja på. Hittar du inte ditt tillval bland dessa kan du skicka en förfrågan, så försöker vi hjälpa dig ändå!

Flexibelt upplägg

Alla tillval går att lägga in i abonnemanget med samma intervall som ditt abonnemang, eller ett helt eget intervall och du kan när som helst lägga till, ta bort eller justera dina tillval. Du kan även göra tillvalen som engångsbeställningar.

Vi sköter allt

Oavsett om du väljer till blecktvätt, puts av altanfönster, eller invändig putsning, så ansvarar vi för att arbetet utförs. En del tillval (som t.ex invändig putsning), förutsätter att vi kommer överens om dag och tid i förväg, och då ansvarar vi även för att kontakta dig om tidsbokning.

Våra tillval

Blecktvätt
Blecktvätt
Blecktvätt
Alla fönsterbleck tvättas av. Detta förstärker renhetskänslan och helhetsintrycket vid fönsterputsningen. Bra att göra regelbundet för att motverka skador, missfärgningar och mossa.
Spröjstvätt
Spröjstvätt
Spröjstvätt
Fasta spröjs tvättas av och löstagbara spröjs tas ned och tvättas av på alla sidor. Skapar en renare helhetskänsla. Görs med fördel ett par gånger om året.
Karmtvätt
Karmtvätt
Karmtvätt
Vid karmtvätt i samband med utvändig fönsterputs, tvättar vi av fönstrets bågar och karmar. Vid karmtvätt i samband med 2-/4- eller 6-sidig fönsterputs tvättar vi alla bågar och karmar på alla sidor, samt listerna på fönstrets insida. Vi rekommenderar att välja till karmtvätt någon gång om året.
Fönsterputs av glasräcken
Fönsterputs av glasräcken
Fönsterputs av glasräcken
Glasräcken putsas alltid på båda sidor då detta väljs till. Ger en strålande ren inramning till uteplatsen eller trappan.
Puts av inglasad altan/balkong
Puts av inglasad altan/balkong
Puts av inglasad altan/balkong
Kan väljas som utvändig eller 2-sidig fönsterputs. Släpper in ljuset och skapar en känsla av att vara utomhus. Utsidan behöver i de flesta fall putsas oftare än insidan.
Fönsterputs av källarfönster
Fönsterputs av källarfönster
Fönsterputs av källarfönster
Kan väljas som utvändig, 2-sidig, eller 4-sidig fönsterputs. Skönt att få utfört någon gång om året som en storstädning av fönstren. Vid 2-/4-sidig fönsterputs på källarfönster kommer vi överens om dag och tid förväg.
Fönsterputs av garagefönster
Fönsterputs av garagefönster
Fönsterputs av garagefönster
Kan väljas som utvändig eller 2-sidig fönsterputs. Skönt att få utfört någon gång om året som en storstädning av fönstren. Vid 2-sidig fönsterputs på garagefönster kommer vi överens om dag och tid i förväg.
2-sidig fönsterputs
2-sidig fönsterputs
2-sidig fönsterputs
Vid detta tillval lägger vi till invändig putsning till den ordinarie utvändiga putsningen, vilket innebär att både in- och utsida putsas samtidigt. Insidan behöver oftast inte putsas lika ofta som utsidan, men någon – ett par gånger om året är rekommenderat. Vid 2-sidig fönsterputs kommer vi överens om dag och tid i förväg.
4-sidig fönsterputs
4-sidig fönsterputs
4-sidig fönsterputs
Vid detta tillval lägger vi till invändig putsning, samt öppnar och putsar emellan på de fönster som är 4-sidiga, vilket innebär att alla fyra sidor putsas samtidigt. Brukar vara lagom att få utfört någon gång om året. Vid 4-sidig fönsterputs kommer vi överens om dag och tid i förväg.
6-sidig fönsterputs
6-sidig fönsterputs
6-sidig fönsterputs
Vid detta tillval lägger vi till invändig putsning, samt öppnar och putsar emellan på de fönster som är 6-sidiga, vilket innebär att alla sex sidor putsas samtidigt. Brukar vara lagom att få utfört någon gång om året. Vid 6-sidig fönsterputs kommer vi överens om dag och tid i förväg.
Färgborttagning
Färgborttagning
Färgborttagning
Om du målat om är risken stor att du har färgprickar eller färgfläckar kvar på fönstren. Dessa tar vi enkelt bort med tillvalet färgborttagning.
Undanplock i fönstren
Undanplock i fönstren
Undanplock i fönstren
Om du ska ha 2-/4- eller 6-sidig fönsterputs, men inte har tid eller möjlighet att plocka undan i fönstren, så ordnar vi det åt dig med detta tillval. Självklart ställer vi då även tillbaka sakerna när vi har putsat färdigt!

Gör ditt tillval

Boka tillval

Fyll i formuläret för att välja vilka tillval du vill ha och med vilket interval. Orderbekräftelse och information om leveransdatum får du inom 24 timmar (vardagar).

Leverans

Dina tillval utförs nu enligt förvalt intervall. Priset på tillvalen räknar ut då de utförs första gången, och gäller sedan för framtida tillfällen (undantag färgborttagning).