fbpx

Jobba hos oss

Putsa jobbar i en tillväxtbransch och expanderar ständigt. Möjligheterna att växa och utvecklas inom kedjan är många. Vill du jobba mot att bli Sveriges bästa fönsterputsföretag?

Personalen är hjärtat i vår verksamhet

Putsa är ett medarbetarstyrt företag där det är högt i tak och oavsett din roll i kedjan så har du både möjlighet och förväntas att vara delaktig i Putsas utveckling. Våra fönsterputsare är stolta och skickliga hantverkare som gör sitt yttersta för att leverera god kvalitét och en bra upplevelse till våra kunder. På vårt huvudkontor finns människor som brinner för att utveckla företaget och tjänsterna för att möta kundernas behov, ge kunderna bästa möjliga upplevelse, samt serva våra fönsterputsare så att arbetet på fältet flyter på problemfritt.

Lediga tjänster

Ny kollega till Kungälv

Om företaget Putsa, med huvudkontor i Alingsås, har funnits på marknaden sedan 2004 och har idag 40 medarbetare på våra enheter i Alingsås, Borås, Kungälv, Lidköping, Lindome, Mölnlycke, [...]

Ligger inte jobbet du söker ute

Vi letar ständigt efter engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Putsa-kedjan. Finns inte jobbet du söker bland våra lediga tjänster just nu, kan du istället skicka en spontanansökan.

”Det bästa med att jobba på Putsa är att det är ett fysiskt arbete som ger styrka och smidighet till kroppen. Dessutom är du sedd och hörd, vi har en stark gemenskap med en bra ledning som ser framåt och det finns plats för utveckling på många plan.”

Daniel Marquard, fönsterputsare Alingsås