fbpx

Vi putsar dina fönster i Uddevalla

Så att du får mer tid över till det som är viktigt för dig.

Sveriges bästa fönsterputsare

Välkommen till Putsa Uddevalla – din pålitliga partner för fönsterputs och glasvård i Uddevalla och dess omgivningar. Vi är stolta över att ha öppnat vår depå här den 1:e januari 2020 och ser fram emot att erbjuda våra professionella tjänster till både privatpersoner och företag i detta område.

Vi är specialister inom fönsterputs och glasvård och vårt dedikerade team utför allt från enstaka fönsterputsningar till fönsterputsprenumerationer för att passa dina specifika behov. Vår målsättning är att ge dig kristallklara och skinande rena fönster, samtidigt som vi sparar dig tid och möda.

Vi förstår att rena och klara fönster inte bara bidrar till ett attraktivt utseende utan även till en trivsam och ljus atmosfär. Våra erfarna fönsterputsare använder sig av modern utrustning och beprövade metoder för att säkerställa enastående resultat vid varje uppdrag.

Kontakta oss idag för att boka din fönsterputsning i Uddevalla och omnejd. Vi är redo att ta hand om dina fönsterbehov och leverera en förstklassig fönsterputsupplevelse. Lita på oss för att ge dina fönster den omsorg de förtjänar och skapa ett långsiktigt samarbete.

Kontakta oss

Putsa Uddevalla

C/o Putsa Alingsås
Tomasgårdsvägen 13A
441 39 Alingsås

010-155 64 04