fbpx

Vi putsar

dina fönster

Så att du får mer tid över till det som är viktigt för dig.

Sveriges bästa fönsterputsare

Vi är specialister på fönsterputs i allmänhet och fönsterputsprenumeration i synnerhet. Vi utför allt inom fönsterputs och glasvård. Hos oss är du välkommen både som privatperson med din önskan om en smidig lösning för din bostad och lite mer fritid och som företag med krav på en komplett helhetslösning. Vi är fyrfaldiga Svenska mästare i fönsterputs och arbetar aktivt mot vår vision – att vara Sveriges bästa fönsterputsföretag.

Putsa Alingsås grundades 2004 och idag är vi totalt 37 fönsterputsare som putsar fönster hos över 8 000 prenumerations-kunder i hela Västra Götaland.

Vi i Alingsås har upptagningsområde, Herrljunga, Vårgårda, Sollebrunn, Alingsås, Floda, Gråbo och Lerum.

Detta säger kunder i Alingsås

  • Jag har en mycket bra relation med Putsa och har så haft sedan mitten av 80-talet. Framför allt värdesätter jag enkelheten och smidigheten i Putsas tjänst, jag vet att den fungerar bekymmersfritt och att resultatet alltid håller högsta kvalitet. En mycket stor fördel för mig är också att de finns på plats lokalt och att jag alltid enkelt kan få tag på dem om vi behöver något extra, säger Ulf Melin, ägare till ICA Maxi Stormarknad Alingsås och tredje generationen som driver handel i Alingsås. Dagens stormarknad har en försäljningsyta om 7 500 kvadratmeter och 40 000 artiklar. Varje vecka handlar 40 000 personer på ICA Maxi, vilket ska ses mot bakgrund av att kommunens invånarantal är drygt 39 000. ICA Maxi Alingsås sysselsätter drygt 200 personer och omsätter 640 miljoner kronor, vilket gör företaget till en av Sveriges 20 största livsmedelsaffärer.

    Ulf Melin
    Ulf Melin Ica Maxi, Alingsås
  • Vi har ju Putsa som leverantör av fönsterputs och deras arbete och tjänster är väldigt uppskattade. De gör ett riktigt bra jobb och jag får tid att göra annat – för alternativet hade varit att jag fått stå på stegen och putsa och det är jag väldigt glad att jag slipper… Sedan känner jag Mikael sedan min tid i Företagarna och jag är en stor beundrare av småföretagare som vågar följa sina drömmar och satsa, som är duktiga entreprenörer och förebilder för många. För att hitta och skapa en ny nisch, med abonnemangsputsning så som Mikael har gjort, kräver att man vågar tänka lite okonventionellt och i nya banor. Detta har skapat ett framgångsrikt företag som verkligen sticker ut och som har en image som är bra både för företaget och för Alingsås. Att Mikael också är svensk mästare i fönsterputs visar att han är en duktig yrkesman, företagare och marknadsförare. En sann entreprenör, förebild och inspirationskälla.

    Finn Bitsch Björklund
    Finn Bitsch Björklund Privatperson, Alingsås

Kontakta oss

Putsa Alingsås
Tomasgårdsvägen 13A
441 39 Alingsås

010-155 64 00