fbpx

Nu söker vi två Putsare i Alingsås

 In Alingsås, Allmänna nyheter, Jobba hos oss, Lediga tjänster, Medarbetare

Vill du bli vår nya kollega?

Nu letar vi efter dig som trivs med människor och som gillar att arbeta med kroppen ute i friska luften. Vi söker en putsare till team Nord och en till team Syd, vilka båda utgår från våra fräscha lokaler vid huvudkontoret i Alingsås.

Ditt jobb

Jobbet som fönsterputsare är fritt och passar perfekt för dig som gillar att jobba med kroppen ute i friska luften. Du jobbar främst hos privatpersoner, men även i lokaler och butiker i och omkring Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Sollebrunn, Floda, Lerum och Gråbo.

Detta är två tighta team där vi ställer upp för varandra och har kul tillsammans och vi tror att rätt person är lojal och ansvarstagande och tycker det är stimulerande att arbeta mot mål tillsammans med teamet.

Alla putsare är delaktiga i expansion och utveckling av företaget och du kan även komma att delta vid säljaktiviteter.

Om företaget

Putsa, med huvudkontor i Alingsås, har funnits på marknaden sedan 2004 och har idag 35 medarbetare på våra enheter i Alingsås, Borås, Kungälv, Lidköping, Lindome, Mölnlycke, Torslanda och Uddevalla. Över 7500 privatpersoner och företag utnyttjar idag våra förmånliga fönsterputsabonnemang och efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden.

Alingsås är vår största ort och vi har i dagsläget 17 putsare fördelade i tre team som utgår från våra nybyggda lokaler i Alingsås. Vi söker nu två nya putsare som kommer att arbeta i team Nord och Syd, vilka putsar framförallt i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga och Sollebrunn, respektive Alingsås, Floda, Lerum och Gråbo.

Putsa är ett företag med schysta värderingar, och du blir en del av en härlig grupp där vi månar om varandra och har roligt tillsammans. På Putsa är delaktighet och engagemang en grundsten och alla medarbetare är delaktiga i både företagets och teamets utveckling.

Vi söker dig som är:

  • Serviceinriktad
  • Har god fysik
  • Tycker om att jobba utomhus i friska luften
  • Gillar högt tempo
  • Gillar att jobba mot resultatmål

Körkort är ett krav och tidigare erfarenhet som fönsterputsare är en fördel, men inget måste. Har du ingen erfarenhet får du utbildning enligt Putsas utbildningsplan. Arbetet sker ofta på stege, så det är viktigt att du inte är höjdrädd!

Tjänsterna är heltidsanställningar med tillträde 1:a september.

Känner du att detta är något för dig?

Ansök genom att fylla i formuläret nedan och bifoga CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, senast den 1:a september.

För frågor om tjänsten, ring Anki på 0322-65 21 63.

Varmt välkommen med din ansökan!