fbpx

Vi söker marknadsansvarig till huvudkontoret

 In Alingsås, Allmänna nyheter, Jobba hos oss, Lediga tjänster, Medarbetare

Vill du bli vår nya kollega?

Putsa Sweden söker en marknadsansvarig som skall leda marknadsföring och försäljning.

Putsa, med huvudkontor i Alingsås, har funnits på marknaden sedan 2004 och har idag drygt 35 medarbetare på våra enheter i Alingsås, Borås, Kungälv, Lidköping, Lindome, Mölnlycke, Torslanda och Uddevalla. Över 8000 privatpersoner och företag utnyttjar idag våra förmånliga fönsterputsabonnemang och efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden.

På huvudkontoret är vi 7 medarbetare som jobbar tätt tillsammans och vi träffar dessutom dagligen de 17 fönsterputsarna som utgår från kontoret i Alingsås.

Putsa är ett företag med schysta värderingar, och du blir en del av en härlig grupp där vi månar om varandra och har roligt tillsammans. På Putsa är delaktighet och engagemang en grundsten och alla medarbetare både har möjligheten och förväntas att vara med och bidra till företagets utveckling.

Jobbet som marknadsansvarig innebär att:

  • Tillsammans med VD och lokala platschefer upprätta och följa upp försäljnings- och marknadsbudget
  • Tillsammans med platschefer planera och genomföra marknadsförings- och säljaktiviteter såsom kampanjer och event mm.
  • Hålla grafisk manual och tillhörande grafiskt material uppdaterat och utformat så att kommunikationen stärker Putsas varumärke
  • Hålla hemsidan i drift, uppdaterad och utförd enligt grafisk manual
  • Hålla Putsas medie-strategi uppdaterad och utformad för att stödja Putsa optimalt
  • Kommunicera i traditionella och sociala medier i linje med Putsas medie-strategi
  • Följa upp försäljningsresultat och vid behov utarbeta nya format för försäljning
  • Tillsammans med VD planera uppstart av nya lokalkontor och ansvara för planering och genomförande av marknadsföring och försäljning vid dessa uppstarter
  • Vara ”ett ansikte utåt” för att skapa och upprätthålla kontakter som skapar positiv publicitet och en lokal förankring för Putsa på de olika orterna.

Dessutom ser vi att Putsas Marknadsansvarig kan delta i visst operativt säljarbete i samarbete med de lokala platscheferna.

Putsas marknadsansvarig behöver ha ett eget driv och kunna arbeta självständigt, men också vara en bra lagspelare som trivs med att jobba i ett företag där varje anställd både får möjlighet och förväntas att vara med och bidra till företagets utveckling.

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde 3:e januari 2022.

Känner du att detta är något för dig?

Ansök genom att fylla i formuläret nedan och bifoga CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, senast den 1:a december.

För frågor om tjänsten, ring Anki på 0322-65 21 63.

Varmt välkommen med din ansökan!