fbpx

Vi putsar

dina fönster i Mölnlycke med omnejd

Så att du får mer tid över till det som är viktigt för dig.

Sveriges bästa fönsterputsare

Välkommen till Putsa Mölnlycke – ditt förstklassiga val för fönsterputs och glasvård. Vi är specialister inom området och sedan vi startande 2016 har vi etablerat många långa och givande samarbeten i Mölnlycke.

På Putsa Mölnlycke erbjuder vi en komplett lösning för fönsterputsning och glasvård som passar både privatpersoner och företag. Vår expertis sträcker sig från enskilda uppdrag till fönsterputsprenumerationer som ger dig tid över till annat. Oavsett om du behöver en engångsputsning eller regelbunden fönsterputsning, står vi redo att ge dina fönster ny glans och erbjuda en utmärkt serviceupplevelse.

Med över 8 700 prenumerationskunder i hela Västra Götaland kan du lita på att vi har den erfarenhet och professionalism som krävs för att leverera enastående resultat varje gång. Vi förstår vikten av skinande rena fönster för att förbättra både bostadens och företagets estetik och trivsel.

Kontakta oss idag för att boka din fönsterputsning i Mölnlycke och upplev varför vi är det självklara valet för dina behov av fönsterputs och glasvård. Vi ser fram emot att ge dina fönster den glans de förtjänar och erbjuda dig en professionell och pålitlig service.

Detta säger kunder till Putsa Mölnlycke

  • Eftersom vårt hus har stora och många rutor, somliga svåråtkomliga, var det viktigt för oss att använda den allra skickligaste fönsterputsaren. Vi är mycket nöjda med vårt val av Putsa och får alltid förstaklassens leverans, både i service och utförande.

    Anders Bergström
    Anders Bergström Privatkund, Västra Frölunda

Kontakta oss

Putsa Mölnlycke
Metallvägen 7
435 33 Mölnlycke

010 – 155 64 02