fbpx

Möt Anders

 In Allmänna nyheter, Medarbetare
Anders har vi introducerat tidigare och nu kollar vi läget igen! 🖐🏻 För er som inte minns så är han putsaren och platschefen som helst av allt springer långt – maraton, tävlingar och allt sånt där som vanliga människor inte gör. 😅 Nåja, nu till Putsa! 

Vad är roligast på jobbet just nu?
“Jag tycker expansionen är det roligaste, att vi blir fler och fler i Kungälv. Och att vi trivs och har kul tillsammans så vi kan fortsätta att leverera fönsterputsning med hög kvalitet och service till fler kunder. Mina medarbetare är de viktigaste för mig så att se deras utveckling är oerhört roligt. 🎇️

”Hinner du vara ute på fältet något? 🧺🧽

“Mitt mål är att vara ute och putsa ca 50 % tillsammans med mina kollegor. Jag tycker det är oerhört kul. Dels putsandet i sig, dels att vara med mina kollegor och se deras utveckling och dels att träffa gamla samt nya kunder på plats.”

När vi snackade sist sa du att man kan nå dig direkt om det är något?
“Ja! Man kan nå mig direkt i telefon när som helst. Det tycker jag är väldigt viktigt. Dels för mina medarbetare och dels för samtliga kunder – 010-1556404.”

Ni hör ju – en fantastisk person och strålande platschef. ✨
Du hittar Anders i Kungälv, Torslanda, Hisingen och Uddevalla. Vi hejar på dig när du springer Göteborgsvarvet i maj! man running