fbpx

Putsa Alingsås har anställt två nya fönsterputsare inför vinterns högsäsong

 In Alingsås, Jobba hos oss, Medarbetare

Efterfrågan på hushållsnära tjänster är fortsatt stor och hela året har det varit full rulle på Putsa. Nu är advent och jul på ingång – en av fönsterputsningens stora högsäsonger. Inför denna högsäsong har vi anställt två nya fönsterputsare i vårt Alingsås-team.

Så vilka är då Putsa Alingsås nya fönsterputsare?

Den andra fönsterputsaren som anställts för säsongen är Petter Sandell och har nu jobbat på Putsa i drygt två månader. Han genomgår just nu Putsas fönsterputsutbildning och kommer putsa hos våra kunder runt om i Alingsås-trakten. Här kommer lite fakta och fem snabba frågor med Petter:

Namn

Petter Sandell

Roll

Fönsterputsare

Ort

Alingsås som utgångspunkt och kommer även arbeta i Lerum, Floda, Gråbo, Vårgårda, Sollebrunn och Herrljunga med omnejd.

Tidigare yrke

Personlig assistent i 9 år.

Vad fick dig att söka till jobbet som fönsterputsare?

Jag var ute efter ett jobb med bättre och mer regelbundna arbetstider. Jag tyckte att jobbet på Putsa verkade erbjuda mycket variation i arbetet och dessutom ett utomhusjobb.

Du har ju hunnit jobba på Putsa ett tag nu, vad är det du tycker om bäst med jobbet såhär långt?

Jag trivs precis som jag hade hoppats på, mycket bättre med fasta arbetstider. Jobbet är utvecklande och jag har lärt mig massor på relativt kort tid. Goa kollegor som ger bra feedback är också ett stort plus!

Är det något som förvånat dig och är annorlunda än vad du förväntat dig?

Jag hade fått jobbet ganska bra förklarat för mig redan innan första arbetsdagen så det mesta är faktiskt som jag väntat mig. Något jag absolut inte reflekterat över tidigare är hur vanligt det är att det är spröjs på fönstren!

Hur skulle du beskriva dig själv?

Lojal, lättanpasslig och hög arbetsmoral!

Nämn några saker du tycker om!

Musik sysslar jag en hel del med.. och discgolf spelas rätt flitigt under sommarhalvåret.