fbpx

Sveriges bästa fönsterputs – i Uddevalla!

 In Allmänna nyheter, uddevalla

Nu öppnar Putsa Uddevalla!

Från och med nästa år (det är bara två veckor kvar, vi vet!) kan du som bor i hela fyrstadsområdet anlita Putsa för att få dina fönster putsade. Den 1:a januari 2020 öppnar Putsa Uddevalla och lyser upp vardagen för fyrstadborna!

Putsa startar om 2004

Putsa har rötter tillbaka ända till 70-talet och har drivits i nuvarande form, som ett renodlat fönsterputsföretag sedan 2004. När Mikael Olsson, företagets ägare och VD renodlade företaget och satsade helhjärtat på fönsterputsningen 2004, då var planen att jobba med ett litet härligt team om fyra fönsterputsare för att utföra fönsterputsningarna hos några hundra abonnemangskunder som fanns i Alingsås-området. Det blev inte riktigt som Mikael hade tänkt sig. Behovet på marknaden visade sig vara stort och fyra år senare hade verksamheten mer än fördubblats.

Expansion med kärnvärden och kvaliteter i fokus

Verksamheten fortsatte växa och 2012 fanns 12 fönsterputsare och företaget hade nått en sådan storlek att det inte längre var det lilla ”mysiga team”, som Mikael drömt om 2004 och han stod mellan valen att återigen skala ned, eller att helhjärtat gå in och satsa på att få verksamheten att växa, med bibehållet fokus på företagets kärnvärden och kvaliteter. Här såddes ett frö och man började aktivt jobba med en expansionsplan, där Putsa skulle förbli det varma och kvalitativa företag man var, samtidigt som man växte in i en ny kostym som en av marknadens största aktörer inom branschen.

År 2014 var expansionsplanen färdig och 2016 skrev Thobias Larsson på som Putsas första franchisetagare i Lidköping. Sedan dess har Putsa fortsatt växa och man finns nu lokalt i Alingsås, Lidköping, Mölnlycke, Torslanda, Lindome, Borås och Kungälv. Självklart med bibehållet fokus på Putsas kärnvärden, kvaliteter och på att alla som arbetar i företaget ska kunna vara med och påverka inte bara sin egen, utan hela företagets utveckling. Så på sätt och vis kan man säga att man har behållt det ”lilla mysiga teamet” från 2004, fast i en större kostym.

Uddevalla är en av två etableringar 2020

2020 är det alltså dags att etablera Putsa Uddevalla. Uddevalla är en av två planerade etableringar 2020 och det blir ett naturligt steg i Putsas expansion. Det finns redan ett par kunder på orten, och Anders Vasilis som i fjol startade upp Putsa Kungälv kommer samtidigt som han fortsätter ansvara för Kungälvs-kunderna även att ha hand om uppstarten och kunderna i Uddevalla. Vi firar in det nya året och uppstarten direkt och kör en prova-på-kampanj där alla husägare i Uddevalla har chans att få fönstren putsade utvändigt för 129:- kronor i januari och februari!