fbpx

Putsa Mölnlycke flyttar tillsammans med Putsa Torslanda in i nya lokaler på Metallvägen

 In Mölnlycke, Torslanda

Putsa Mölnlycke flyttar tillsammans med Putsa Torslanda, denna vecka in i sina nybyggda lokaler på Metallvägen 7 i Mölnlycke! Under året har bygget pågått och nu står den nya lokalen i Solsten, Mölnlycke, färdig för inflytt. Putsa Mölnlycke kommer att hyra det ena skeppet i byggnaden som kommer att delas med ett flertal andra företag.

Expansionen har gått snabbt sedan 2015

Putsa har funnits i Mölnlycke i ungefär två år och i Torslanda i tre. Man började med en fönsterputsare på vardera ort, men efterfrågan på de båda marknaderna har varit stor och det har varit en ständig expansion sedan uppstarterna 2015 och 2016. Nu är man totalt fyra fönsterputsare på de båda orterna, och räknar med att växa ytterligare under 2019.

Lokalen blir en lokal samlingspunkt

De båda enheterna är lokalt förankrade med fönsterputsare från Göteborgsområdet och som ett nästa steg i expansionsfasen har Putsa alltså valt att ytterligare lokalisera Göteborgsenheterna med en egen lokal i Mölnlycke. Här kommer samtliga Göteborgsenheter utgå från i dagsläget, och det blir en samlingspunkt och knytpunkt där såväl kunder och leverantörer som fönsterputsare från de olika enheterna kan mötas.

Större delaktighet i det lokala företagsklimatet

Detta är en stor och otroligt rolig händelse för hela Putsa-kedjan. Vi har sedan tidigare en franchisetagare som öppnat Putsa-kontor i Lidköping. Nu följer vi upp och öppnar ett kontor åt andra hållet i egen regi. Detta blir första gången vi etablerar oss utanför Alingsås i egen regi, vilket är en viktig milsten som uppnås. En stor och rolig händelse som sagt! Ägaren och VD:n Mikael Olsson säger att det känns väldigt kul att ta ytterligare ett steg och bli än mer lokalt förankrade i Göteborg, som är en otroligt framåt och expansiv marknad. Platschefen i Mölnlycke, Tobias Jansson, tycker också att detta är ett viktigt steg i expansionen. Mölnlycke har ett bra företagsklimat och det känns kul att få vara närmre kunderna och leverantörerna och finnas tillgänglig på ett annat sätt än tidigare. Även om jag med mina kollegor utgått från Mölnlycke även tidigare så känns det som att man får en tydligare lokal förankring och blir delaktig på ett annat sätt nu när vi har en lokal utgångspunkt i Mölnlycke, säger Tobias.