fbpx

Sveriges bästa fönsterputsare kommer till Borås!

 In Allmänna nyheter, Borås

Har det någonsin hänt att du kommer hem från jobbet och blir påmind om allt du måste göra? Maten ska lagas, tvätten ska tvättas och nej – fönstren är ju fortfarande inte putsade… Visst hade det varit skönt att gå till gymmet, spendera lite tid med barnen eller att bara få vila lite framför TV:n? Sedan RUT-avdraget infördes har nyttjandet av hushållsnära tjänster exploderat och den vanligast förekommande tjänsten är hemstädning. Men visste du att du även kan få fönsterputs utfört på abonnemang? Putsa har sedan 2004 putsat fönster på abonnemang runt om i Västra Götaland, och i januari 2019 öppnar vi upp även i Borås! Här kommer tre anledningar till att du som bor i Borås bör kolla in Putsas tjänster:

  1. Putsa har marknadens bästa fönsterputsare

    Ja – det är sant! Ägaren och VD:n för Putsa Sweden AB heter Mikael Olsson och är trefaldig svensk mästare i fönsterputs. Dessutom har han tagit fram ett utbildningsprogram som alla företagets fönsterputsare genomgår för att hålla samma höga kvalitét och standard på putsningen. Vem vill inte ha sina fönster putsade av marknadens bästa fönsterputsare?

  2. Putsas idé är att du ska få mer tid över till det som är viktigt för dig

    Fönsterputs är ofta ett tidskrävande moment, och i dagens stressade samhälle är tid något att eftersträva och värdesätta. Putsa har noterat marknadens behov och önskan om mer fritid och därför specialiserat sig på fönsterputs i en återkommande lösning med skräddarsydda fönsterputsabonnemang. Självklart flexibelt och helt automatiskt. Du behöver aldrig mer tänka på fönsterputs!

  3. Putsa är det goda företaget

    Visst känns det lite bättre att betala för något som gör gott? Putsa arbetar aktivt med miljöpåverkan, samhällsansvar och sponsring, men det som kanske allra mest gör Putsa unikt är sättet att arbeta internt. Putsa är ett medarbetarstyrt företag, där alla medarbetare är delaktiga i att skapa en värdegrund och spelregler som genomsyrar hela företaget. För visst gör medarbetare som är nöjda och motiverade ett bättre jobb!

Putsa Borås öppnar portarna i januari 2019 och det kommer under året komma flera spännande erbjudanden som du som bor i Borås kan ta del av. Håll ögonen öppna! https://putsa.se/boras