fbpx

Från och med 1:a september kan du boka Sveriges bästa fönsterputs i Lindome!

 In Allmänna nyheter, Lindome

Putsas expansion fortsätter och den 1:a september öppnar Putsa Lindome

På Putsa lyser vi upp vardagen för våra kunder genom att ta hand om en syssla som för många är en komplicerad, fördröjd och utdragen historia. Med passion för hantverket tar vi oss an fönsterputsningen och lämnar kunden med ett lättat sinne och ett skinande rent resultat.

Sedan 2004 har Putsa putsat fönster hos Alingsåsarna och de senaste åren har konceptet spridit sig och vi putsar nu fönster hos kunder över i stort sett hela Västra Götaland. Putsa jobbar lokalt och utgår från Alingsås, Mölnlycke, Torslanda, Kungälv, Lidköping och Borås. I september 2019 är det alltså dags att öppna upp Putsa Lindome! Putsa Lindome kommer utgå från Lindome och ansvara för alla kunder i Lindome och Mölndal.

Putsas huvudsakliga tjänst är fönsterputsabonnemang hos privatpersoner, men vi utför allt som har med fönsterputs och glasvård att göra och jobbar både hos privatpersoner och företag.

Hur fungerar ett fönsterputsabonnemang?

1. Få ett kostnadsförslag och förslag på upplägg av ditt abonnemang via telefon, mail eller hemsida. Hör du av dig via telefon eller hemsida får du återkoppling inom 24 timmar.

2. Putsa föreslår ett första tillfälle för fönsterputs och du bekräftar din bokning.

3. Vi kommer till dig och putsar, i de flesta fall behöver du inte ens vara hemma. Säkert, smidigt, enkelt!

Vill du boka ditt abonnemang redan nu? Boka här!

Varmt välkommen till Putsa!