fbpx

Putsare i Corona-tider

 In Medarbetare

Vi är fortfarande ute och putsar som vanligt, men precis som alla andra är vi påverkade av läget och vill informera om hur detta påverkar vår tjänst och vårt arbete just nu.

Leverans av putsningar

Först och främst gör vi allt för att leverera våra fönsterputsningar i tid just nu. Precis som många andra har vi ett större personalbortfall än vanligt, men vi har ringt in alla extra resurser vi har, satt in all putskunnig administrativ personal på fältet och jobbar extra på helger för att hinna med. Trots detta kan det hända att vi under de närmsta månaderna har svårt att leverera våra putsningar helt i tid. Dessutom påverkas vår bemanning på kontoret av dessa åtgärder, vilket gör att svarstid på mail och prisförfrågningar kan vara lite längre än vanligt. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.

Hygienrutiner
Vi har skärpt våra hygienrutiner för att göra vad vi kan för att minska smittspridningen och arbetar nu efter följande rutiner ute hos kund:

  • All personal som har minsta symptom på sjukdom stannar hemma tills man varit symptomfri i minst 48 timmar (oavsett sjukdom).
  • Vi håller det rekommenderade avståndet på minst 2 meter för allas säkerhet.
  • Vid varje putsning använder vi nya trasor som tvättats i 90 grader.
  • Våra Putsare desinficerar händerna mellan varje uppdrag.

Att tänka på om du har en bokad puts

Då vi alla i dessa tider ska hålla avstånd, har vi satt in speciella åtgärder för våra putsningar på insidan. För dig som ska ha invändig putsning gäller just nu följande:

  • Medan vi putsar behöver du lämna hemmet. Många väljer att gå ut på en promenad när vi kommer, så ringer vi när vi börjar bli klara och du kan komma hem igen. Jobbar du hemifrån och inte kan lämna ber vi dig att arbeta i ett arbetsrum under hela putstiden, så tar vi det rummet sist.
  • Förbered för putsningen genom att plocka bort i fönstren. Då får våra Putsare så få kontaktytor som möjligt och det är mindre risk att vi smittar varandra.
  • Alla Putsare som jobbar är helt friska och krya och stannar hemma vid minsta symptom, och vi vill be dig om detsamma. Har du putsning på insidan och känner det minsta symptom, avboka din putsning. Vi bokar gärna in en ny putsning så fort du är symptomfri igen!

Skicka prisförfrågan på fönsterputs