fbpx

Vi putsar

dina fönster i Torslanda

Så att du får mer tid över till det som är viktigt för dig.

Sveriges bästa fönsterputsare

Välkommen till Putsa Torslanda – din pålitliga partner för fönsterputs och glasvård i Torslanda och dess omgivningar. Sedan 2015 har vi varit dedikerade att leverera förstklassiga fönsterputstjänster till både privatpersoner och företag i detta område.

Vi är specialister inom fönsterputs och glasvård och utför allt från engångsputsningar till fönsterputsprenumerationer för att passa dina behov. Oavsett om du vill ha skinande rena fönster inför en speciell händelse eller regelbunden fönsterputsning för att underhålla ditt hem eller företag, kan du lita på att vi ger dina fönster den omsorg de förtjänar.

Vår erfarna personal har gedigen kunskap och använder modern utrustning för att säkerställa enastående resultat vid varje uppdrag. Vi förstår att rena och klara fönster inte bara ger ett estetiskt tilltalande utseende utan även bidrar till en trivsam atmosfär.

Kontakta oss idag för att boka din fönsterputsning i Torslanda och låt oss ta hand om din fönsterputsning. Vi är redo att erbjuda dig en förstklassig fönsterputsupplevelse och skapa ett långsiktigt samarbete.

Kontakta oss

Putsa Torslanda

C/o Putsa Kungälv

010 – 155 64 04